| DenMarDeLaBRASOV001 a întrebat:

Bună ziua. Va rog sa nu râdeți, sunt un tip mai ciudat de om dacă pot spune asa... Am 14 ani și sunt cântăreț(nu am foarte mulți fani, dar mai am o afacere pe lângă care creste pe zi ce trece).
La școala mea avem o doamna învățătoare care, pe lângă faptul ca știe multe lucruri, știe sa filmeze extrem de bine, și știe sa ma ajute și cu multe alte lucruri. Acum urmează o vara și nu știu cum sa fac la școală sa ii spun ca vreau sa discut despre asta cu ea. Vreau sa fie ea cea care ma filmează, cea care îmi filmează melodiile și oricum știu ca sigur va putea sa ma ajute și cu altele. Am încercat, i-am dus flori, am ajutat-o cu treaba, etc, dar mi-e efectiv rușine sa vorbesc cu ea. A, da, am nr ei da nu ii dau mesaj pentru ca nu as vrea sa afle toată școală ca am vorbit cu ea. Oricum dacă ar face, ar fi cu contracost din partea mea. Nu vreau sa se gândească ca o plac sau ceva.

Deci, în concluzie, cum sa ii spun?

Răspuns Apreciat de Editori
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Cu siguranță poți să treci direct la subiect și să îți imaginezi că în timpul liber sunteți doar 2 oameni normali, nu în postura de profesor- elev.
Fiind pasionata de asta, cu siguranță ii poți propune o colaborare, bineînțeles asta dacă accepta / posibil să te și coste ( dar este bine sa întrebi de preț).
Nu este absolut nimic de ras, ești la vârsta la care este normal să ai pasiuni și chiar este foarte mișto și știu cât de important este sa primești sprijin de la oameni care chiar cred în potențialul tău.
Iar dacă nu, poți cauta alte persoane care sa pricep la asta, sau pui un prieten să filmeze cadre și încerci pe diverse programe ( idk, asta pare puțin neprofesionist, dar nu te costa nimic și poate îți face o a doua pasiune)

Ai încredere în tine și în visul tău, succes!

2 răspunsuri:
| dullcat5678 a răspuns:

Buna.Daca nu vrei sa vorbesti cu ea la scoala, de frica sa nu afle cineva, ii poti trimite pur si simplu un email.Succes.

| AmandinaDragan a răspuns:

Poti sa o iei asociata!