| Elllliiii a întrebat:

Bunaaa, am si eu o problema destul de maricica! m-am certat cu iubitul meu iar el s-a combint cu o alta fata. dupa revelion a avut accident de masina, m-a sunat iar eu am fost langa el si l-am ajutat mereu. el spune ca inca tine la mine dar este cu fata aia si eu il iubesc mult, ce sa fac sa ma ierte sa ne impacam? aveti idee...adica zice ca pot sa fac ce vreeau dar daca ma vede cu altul se supara imediat si ma tot suna chiar daca e cu alta. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

E prost! Cum te poate iubii când el e cu altă fată? Dacă te iubea cu adevărat, trecea peste cearta voastră şi se împăca cu tine.
El se supără când te vede cu altul dar tu să fii fericită ca e cu alta, nu?

Lasă-l, e prea prost să-şi dea seama acum. Treci peste vorba aia : E plină lumea de băieţi.

Ai grijă :*.

| Elllliiii explică (pentru anonim_4396):

Ai dreptate, exact asta am incercat si eu sa ii explic dar a zis ca el are tot dreptul sa fie cu al cineva iar eu nu, deoarece zice ca eu am gresit. problema este ca era prea gelos si i se pare ca il insel, iar din cauza asta ma batea mai mereu, chiar a vrut sa ma omoare dar il iubesc mult si niciodata nu m-am fi gandit sa ii fac asa ceva

10 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Nu trebuie sa faci prea multe. E clar ca el inca mai tine la tine. Ar trebui el sa se desparta de fata aia, nu sa mergi tu sa te milogesti. Nu inteleg de ce are pretentii de la tine.
Vorbiti deschis si gata. Oricum, inca pareti destul de apropiati.

| Trandafiiiiiiiiiiiraș a răspuns:

Pai e clar ca tipul tine la tine si inca mai are niste sentimente, dar ti-ai pus intrebarea ca poate problema nu era la tine, ci la el? Poate ca certa n-a fost din cauza ta. Oricum, mie mi se pare ca s-a combinat cu alta destul de repede dupa ce te-a parasit, acum totul ramane la alegerea ta.Eu zic sa-l cam lasi in pace pentru un timp ca sa realizeze ce-a pierdut cu adevarat, iar daca te mai sun atunci cand te vede cu alti baieti incearca sa ai o discutie cu el si sa-i explici ca v-ati despartit si ca asa cum el poate fi cu alta asa poti fi si tu cu altul.

Răspuns utilizator avertizat
| MadalinaElly a răspuns:

Buna,el daca inca mai tine la tine,si nu la fat aceea sa se desparta de ea, si sa vine la tine. si nu tu ai toata vine, si el o are imediat dupa ce v-ati certat el s-a combinat cu alta fata, ori sa te faca geloasa ori nu te iubeste, spunem pe cine vrea ori pe tine ori pe ea

| adeliz a răspuns:

Fa ce crezi...(stiu ca a sunat prea "useful")
Eu nu vad de ce ti-a interzis sa te vezi cu un alt baiat daca el are o prietena? why why?
Nu cred ca ar trebui sa faci tu ceva. El trebuie sa faca ceva: sa se desparta de prietena lui. Dar tu esti sigura ca el are o alta prietena, din moment ce tu ai stat cu el cand a avut accidentul, adica nu trebuia sa stea fata aia.
Eu cred ca ar trebui sa-i spui in fata, cand iti mai spune ca tine la tine, ca el trebuie sa-si revizuiasca comportamentul si sa nu-ti mai dea "sfaturi" cu cine sa iesi si cu cine nu deoarece nu are niciun drept din moment ce el se vede cu alta.
Sau mai poate fi ceva... poate asteapta sa faci tu primul pas, lucru care nu ar fi foarte frumos.
P.S. mai scurt asteapta sa vezi ce face el deoarece tu ai facut un pas cand ai mers sa vezi in ce stare e, desi stiai ca are prietena.
Succes!

| diiiiiana4cka a răspuns:

Vorbeste cu el in fata! Cereti iertare, si zii ca vreai sa fii impreuna cu el! MAi bine vorbesti cu el deschis, decit sa suferi din cauza asta.Incearca sa te impaci, pentru ca nu ai de pierdut nimic! Se vede ca te place, altfel te-ar fi lasat demult in pace! Succese! Astept funda!

| gabryella02 a răspuns:

Spune-i ce simti.El inca tine la tine si cred ca o sa va impacati.Cel mai bine este sa iti ceri direct iertare.Succes!

| RoxxAmphetamine69 a răspuns:

Hmm :3 e prost dar daca chiar tii la el cerei sa se desparta de tipa si sa fiti iar impreuna thinking cine se cearta si se impaca mereu orice ar fi, inseamna ca se iubesc cu adevarat

| Elllliiii explică (pentru RoxxAmphetamine69):

I-am zis asta si a spui ca nu poate sa se desparta de ea fara un motiv. si a mai zis si ca e inca suparat pe mine. nu sunt sigura ca fata asta exista, nu l-am vazut niciodata cu ea sau cv de genu'.si s-a trecut logodit pe fb.nu stiu ce sa mai cred. daca imi pun statusuri cu te-am uitat sau cv de genu' imediat ma suna