| raduspace10 a întrebat:

Cam de la ce varsta incepe un om sa nu mai preia in uz noile tehnologii? De exemplu, vad oameni de 50 si ceva de ani folosind smartphoneuri, dar dupa 60 de ani mult mai putini si dupa 70 foarte putini se "adapteaza" noilor vremuri. Totusi, de ce se intampla acest lucru?
Sunt nascut in 2000. Am copilarit intr-o era a unor schimbari mult mai rapide decat in secolul 20 ( cand durau chiar decenii de la radio, pana sa apara tv ul, si apoi pana la calculatoare ( ma refer ca pana in anii 90 nu prea te tineau asa "in priza" ca acum cu noi aparitii in fiecare an )). Ar trebui totusi sa ma astept sa am "acelasi tip de soarta" si sa ma trezesc ca prin 2070 deja incep sa nu ma mai adaptez noilor tehnologii?

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da.

| Justme1997 a răspuns:

Este greu pentru persoanele in vârstă sa învețe lucruri noi, creierul nu mai funcționează la fel ca in tinerețe (pentru majoritatea). De altfel nici nu le intereseaza lucrurile noi.

| Patronu1 a răspuns:

Când nu ai sa mai ai bani sa fii în rand cu tehnologia. Altfel, nu ar trebui sa ai probleme sa înveți sa le folosești, mereu exista un tânăr care te ia de manuta și îți arată cum se face. Dacă eu am învățat-o pe bunica de 87 de ani sa folosească un telefon mobil tu de ce ar trebui sa ai probleme?