|

Care a fost cea mai mare schimbare din viata voastra? Ati facut vreuna...de exemplu sa fiti o persoana si sa va schimbati intru totul alta? Cum se zice '' de la las la golas ''.Dau fundita pentru cea mai buna schimbare!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu de ex.nu prea am avut copilarie. happy am trecut prin multee si la ficre vb spusa aiurea sau stiu eu mereu ma suparam. puneam la suflet orice happy Cu timpul mi-am dat seama ca toate astea nu au rost adica viata oricum merge mai departe si am invatat ca trebuie sa fiu tare de ficre data ca sa pot sa trec peste toatee.Acum happy sunt ft ok` nu ma atinge nici o vb nu ma mai supar repede. nimic nu mi se pare greu atata` timp cat am curajul sa trec peste atata` timp cat pot sa tin capul sus si sa merg mai departe. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu fumam, iar prietenului meu nu ii placeau fetele care fumeaa, si m`am lasat pentru el!happy!
Alta care chiar se observa : MAma bf`ului meu este Pokaita iar cand mergeam la ea imi citea mie si fetel ei din biblie, iar dupa cateva zile [o saptamana/2 ] eram cu totul o alta persoana. m`am mai luminat la fata, eram un alt copil. Cuvantul Domnului face minunii happy!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează