anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e de parerea ca toti barbatii sunt la fel? O apa si-un pamant?
Argumenteaza raspunsul.

Răspuns Câştigător
| just|breathe a răspuns:

Nu toti barbatii sunt la fel asa cum nici toate femeile nu sunt la fel.Fiecare are alte dorinte, alte principii, alte ganduri. Unii sunt mai timizi, altii au un aspect fizic frumos, altii sunt nesimtiti, altii cu mult bun simt.Deci,nimeni nu poate sa spuna ca toti sunt la fel, doar pentru ca a cunoscut din intamplare numai "porci".

24 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu.Fizic nu au cum. Iar moral nu putem sa zicem asta numai sa-i clasificam in anumite categorii, si sa ii asemanam cu diferite animale cand ne enerveazahee hee

| Bacemi a răspuns:

Aici sunt multe fete care spun asa cum si multi baieti spun despre fete. Aceste vorbe sunt spuse din frustrare, din suferinta si parere de rau. Cu siguranta nimeni nu crede 100% in ce spune.

| Hmmmm a răspuns:

Asa cum a spus si cristache aceasta afirmatie apartne femeilor si fetelor care a fost dezamagite d-alungul vietii d mai multi barbati.aceste femei tind sa creada exat ceea ce a zis si ozlaughing.
eu cred ca nu toti sunt la fel... exista si barbati cu bun simti care chiar pot iubi o femeie si care chiar respecta femeile. unii zic ca majoritatea sunt la fel, dar majoritatea nu inseamna toti.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Sunt momente in viata cand suntem dezamagiti, se intampla dar speranta ca sa nu o pierzi niciodata.

| yellowalien a răspuns:

Urasc generalizarile. de orice fel.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Nu sunt.

| Marii a răspuns:

Nu e niciunul la fel. Nici psihic si nici fizic. Dac-ar fi toti la fel noi ca femei ne-am plictisi imediat. happy

| oz a răspuns:

Ai dreptate. Femeile sunt cele mai puternice, cele mai curajoase, cele mai frumoase, cele mai bune, cele mai calme, cele mai inteligente.Barbatii sunt slabi, urati, nesimtiti, porci, fricosi, incapabili sa iubeasca, inculti, prosti.

Multumita? hai fundita...

straight face

| Pho3nix a răspuns:

Da, sigur.
Asa zic toate fetele. Daca un barbat e porc inseamna ca si ceilalati sunt la fel.oh go on

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Asemenea afirmatii sunt concluziile unor femei dezamagite de 2-3 barbati pe care i-au cunoscut. Un procent mic, cam de 1 la un miliard, ca sa ai o estimare a preciziei laughing Exista si teoria complementara, cum ca toate femeile ar fi la fel, tot la fel de precisa.
Cu alte cuvinte, barbatii sunt toti la fel in masura in care si tu esti la fel cu toate femeile pe care le cunosti.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Fizic, e imposibil.
Apoi, in ipoteza ta, nu au cum sa fie toti la fel: apa e apa, pamantul e pamant. Ok, ca sa fiu mai ingaduitoare, mai sunt unii si padure. Unii sunt avioane, altii parasute. Depinde ce inveti sa pilotezi.

Nu exista mari diferente intre ei: ii anima spiritul de competitie si isi masoara fortele in cai putere. Ii intereseaza sa cucereasca ca expresie a verificarii virilitatii lor. Le plac sporturile pentru ca asa se consuma energia fizica utilizata altadata pentru a lovi femeia. Gandesc toti rational, a simti e mai rar intalnit in vocabularul lor; de fapt si sentimentele incearca sa le rationalizeze. Nu inteleg nostalgia foarte bine, iar florile le gasesc o pierdere de bani, investitie proasta. Prin a proteja ei inteleg banii pe care ii aduc acasa, iar daca femeia le spune ca prefera mai putini bani, dar sa il aiba alaturi, ei nu inteleg conceptul asta. Etc, etc.

| Zâmbărici a răspuns:

Eu nu cred ca toti barbatii sunt o apa si un pamantwinking.

Chiar daca unii asa cred sunt persoane de diferite feluri.

bye

| Amrita a răspuns:

Poti fi dezamagita de 1000 de baieti dar asta nu face decat sa-ti starneasca curiozitatea si interesul pentru acela care va fi diferit.Refuz sa cred ca toti sunt la fel...

| just|breathe a răspuns:

Multumesc pentru ca din 25 de raspunsuri l-ai selectat tocmai pe al meu castigator.winking.

| VladyCristian a răspuns:

Salut. Bv "Bacemi" pentru raspuns. Desigur, o femeie frustrata care a cunoscut 2 sau mai multi barbati mai dificili. Nu toti barbatii sunt la fel. Fiecare difera prin caracter, personalitate sau stilul de viata pe care il are. Cel mai important e sa cauti un barbat potrivit pentru tine, pentru personalitatea ta, un barbat pe care il poti iubi si care nu te va dezamagiwinking

| VladyCristian a răspuns:

Wau Oz... Ce comparatie reusita! laughing Pentru acest criteriu` inteligent sigur vei primii fundita! smug laughing laughing

| tim a răspuns:

Pamantul de padure e diferit de cel de la oras de exemplu, apa la fel.

| Absenta a răspuns:

Dupa parerea mea nu sunt la fel!(aminteste-ti ce zici despre prima dragoste.
nimeni nu se compara cu el, sau nimeni nu v. a mai fii ca el/nu e), deci in concluzie ei nu sunt la fel, probabil faptele lor sunt asemanatoare.

| unicka a răspuns:

Nu sunt toti la fel, sotul meu este diferit si ma mandresc cu el, nu am argumente doar atat pot spune ca este un om minunat.

| vallery a răspuns:

Hai sa nu exageram! Ce, toate femeile sunt la fel? (adica perfecte happy ). Sunt barbati si barbati... Poate ai avut tu ghinion, dar mai cauta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa raspund numai daca sunt de acord?
Da, barbatii sunt o apa, in care m-as scufunda, eu sunt pestele apei asteia!
Da, barbatii sunt un pamant, un taram de cautat, iar cand l-ai gasit, un taram de explorat!
Ce vrei sa auzi? Sunt unitate in varietate, par ca sunt la fel, dar cat de diferiti sunt! Cum altfel l-ai identifica pe cel potrivit tie, daca toti sunt la fel?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu toti baietii sunt la fel. Toti vor alcevawinking.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca asa le e samanta >< laughing)

glumesc, nu sunt toti la fel

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate ca sunt toti romantici

Întrebări similare