Am plans la mai multe. Ultimul de care imi amintesc este Preety Woman. M-a emotionat profund.
Te inteleg adina, si eu plang tot la filme cu animale, mai ales daca moare animalul![]()
![]()
Titanic, eram mica si nu stiam despre film prea multe, iar cand am vazut sfarsitul partea in care moare Jack am inceput sa plang, dar nu tare.
Astazi am plans extrem de mult la un episod din "Furtuna la palat"/...pe toto parcursul serialului/filmului am p-lans. dar in episodul de azi parca prea mult...
asadar "Furtuna la palat" sau The wind at the palace"(in engleza)este filmul care m-a marcat
Era un film cu o maimuta...nu mai stiu exact cum se numea...imi aduc aminte de o secventa in care se suie pe o roata dinaia din parc de distractie pentru a salva un copil
Si la New Moon cand Edward ii spune Bellei ca nu o mai iubeste...si la Intoarcerea la laguna albastra mai pe la sfarsit, inainte sa se casatoreasca Richard cu aia (nu mai stiu cum o chema
)
Aripi frante:Tamanna este o tanara plina de viata, care lucreaza in cadrul unei agentii de publicitate, al carei succes i se datoreaza in mare parte. La intalnirea cu fostii colegi de facultate, Tamanna isi reia relatia cu fostul iubit, Rohit (Salman Khan), chiar daca acesta traieste acum in afara tarii. Dupa plecarea lui insa, Tamanna afla cu stupoare ca este foarte bolnava si toate incercarile ei de a lua legatura cu Rohit esueaza. Cel mai rau este insa ca din cauza bolii sale isi pierde prietenii si slujba, angajatorul sau spunandu-i ca nu mai este eficienta. In fata acestei nedreptati, Tamanna hotaraste sa lupte in instanta, dar nimeni nu vrea s-o reprezinte. In cele din urma, avocatul Tarun Anand este de acord sa se ocupe de cazul ei, dar va reusi oare sa invinga prejudecatile?
Ultimul la care am plins a fost If only, dar pling in general la drame.Pling si cind vad vreo stire trista pe la tv in care sunt implicati copii, in general, la comedii rad pina la lacrimi
na, ce sa-i faci? cred ca m-am nascut intr-o balta de lacrimi
Eu am plans la multe filme, dar cred ca cel mai tare am plans la Zborul 93. M-au impresionat mult de tot convorbirile cu familia. E un film care merita vazut:X
De obicei ma emotionez si incep sa plang la filmele cu animale, dar nu stiu de ce.chiar si comediile cu ele ma fac sa plang!
)
bxxt întreabă: