Un caine, ne iubeste indiferent de natie, culoare, marime, desteptaciune, un caine ne iubeste oricum am fi...si stiti de ce? Pentru ca asa sunt ei:intelepti iubitori si chiar daca unii sunt agresivi; v-ati gandit vreodata de ce o fac? Va spun eu:fie se simt amenintati de noi, oamenii, care ii jignim atata, fie o fac ca sa ne apere pe noi...tot ce fac fac pentru noi. Un caine nu si-ar abandona niciodata stapanul pentru ca este negru, si a vazut un om care este mai frumos, dar stapanul; stapanii de caini, adesea, vazand un caine mai frumos pleaca, isi abandoneaza cainii, atunci cand acestia poate au mai mare nevoie de ajutor.Si majoritatea, spun din propria experienta, cand iti plimbi cainele, aranjat pieptanat, fara a sti ca este o corcitura de pe strada te intreaba:,, ce dragut caine ce RASA este?'' si atunci tu ii raspunzi :,, NU este de rasa''iti inoarce spatele, si incepe sa rada, alti spun:,, Iti duci,, JAVRA'' la plimbare?''Stai putin! cum adica javra? E javra doar pentru ca nu este o anumita rasa? Adica daca un roman se duce in germania, cei de acolo ii pot spune javra? Va spun eu ca nu ar face asta, chiar daca uni dintre romanii poate ar merita sa li se spuna asta, dar noi, vum sa nu numim un caine, care NE IUBESTE, NE RESPECTA, care SI-AR DA VIATA PENTRU STAPANUL LUI.
Doamne! urasc oamenii aceia, si credeti-ma ca as vrea sa fac o campanie impotriva acestor fapte? Sa lovesti, sa batjocoresti in ultimul hal un caine doar pentru ca este maidanez? Cum am mai spus, rasele pure care sunt asa de adorate de unde credeti ca provin? S-au nascut ele asa, peste noapte rase pure? Va spun eu din corcituri! Sunt si ele niste corcituri.Nu am absolut nimic impotriva lor, dar am ceva impotriva oamenilor, care spun aratand cu degetul spre un bichon:,, eu ador cainii'' si care mai tarziu, trecand pe langa un maidanez il lovesc cu pietre rland:,, naiba sa te ia de javra!''...
am spus cred ca tot ce am avut de spus; si imi pare rau, ca lumea gandeste asa.Atat pot sa spun.Eutanasiatii pe cei la care nu le convine-oameni fara suflet.Nu ma apuc sa ma cert cu voi
Mi se pare o mare porcarie sa ii eutanasieze
Cainii au suflet si sunt tot fiinte.Intr-adevar, s-au intamplat multe accidente cu cainii maidanezi, insa nu cred ca ar trebui eutanasiati.bietii de ei! De i-ar duce macar intr-un centru dinacesta pentru catei, sa se faca si in Romania un loc unde sa duca oamenii cainii, in loc sa ii arunce ca pe niste gunoaie.Sa ii ingijeasca anumite persoane, iar cand cineva are nevoie de un caine sa vina sa il ia de acolo. Mie asa mi se pare cel mai bine
Ca asa se face in multe tari.Si noi cica nu avem destul spatiu. Dar avem spatii pentru aruncat gunoaiele(spatii verzi, mai nou. locuri improvizate si neautorizate pentru asa ceva
), insa nu avem niste locuri pentru aceste vietati.cainii...Daca ar deschide si "aia" ochii sa vada cat de rau vom ajunge, sau mai degraba am ajuns.mda.s-ar schimba multe, consider eu. Iar criza nu reprezinta o problema, nu reprezinta un obstacol ce sa ne faca sa nu construim adaposturi pentru catei, fiindca avem fonduri de la UE...acum daca sunt folositi cu cap depinde de capii acestei tari.
Eu una nu suport sa aud ca un animal este eutanasiat. Animalul nu a gresit cu nimic, cel care l-a lasat pe strada ar trebui eutanasiat. Intotdeauna o sa iau apararea animalelor, ele nu ne duc in criza, nu arunca oameni pe strazi, animalele te iubesc neconditionat, ma uit la cainele meu si-mi aduc aminte ca atunci cand era mai mic mai il certam ca facea in casa, dar mereu cand ajung acasa e fericit. De ce nu construiesc si eu niste adaposturi pentru animalele de pe strada? Nu mor daca le ingrijesc putin si le vaccineaza. Dar ce poti face in romania? Astia de aici nu pot avea grija de o planta, d-apai de un animal.
Cainii ar trebui dusi intr-un cenru special pentru ei, nu eutanasiati pentru ca daca am fi noi in locul lor nu cred ca near place sa fim eutanasiati.
Daca nu-i eutanasiaza sa-i duca acasa la el
. Desi ar trebui eutanasiati cei care ii lasa pe strazi ca doar nu au crescut din teii de pe strada animalele alea. Cine e Raluca? :-x
Eu cred ca ar trebui eutanasiati pentru ca sunt prea multi si pot sa muste copii lipsiti de aparare.
Ideea poate sa vina, sa vedem cum o pune in aplicare. Exista organizatii pentru drepturile animalelor. dar pe de alta parte... e usor sa critici, fa ceva pentru asta...adopta cativa
anonim_4396 întreabă: