Usurel... n-a zis nimeni ca a luat Base inca! Daca au fost fraudate alegerile...atunci sa te tii! Dar totusi, ai rabdare, o sa fie si turul doi. Si sper sa nu ia Base
Buna!
Pentru ca nu au fost toti romanii sa voteze(cei cu drept de vot) si din cauza asta s-au facut multe fraude. Ex:un om mort de 20 de ani era trecut ca a votat
Romanii si marea majoritate taranii l-au votat, probabil le-a dat iar alimente sau haine, prea multa publicitate, cei dupa afisele mari au fost in frunte cu toate ca sunt niste rasuri de oameni care o sa duca si mai rau tara in saracie si poate razboi si cei buniu pe afise mici nu au importanta cu toate ca mai faceau ceva pentru tara.
Salut,
exista un citat care imi vine acum in minte``fiecare popor are conducatorii pe care-i merita``. Noi am ales si acum 5 ani, noi vom alege si acum. dar am ramas surprinsa de rezultate. Cate dreptate este in acel citat. Pa
Care romani - numai jumatate dintre ei au fost la vot. Daca cealalta jumatate s-ar fi dus macar sa isi anuleze votul dar sa iasa la numaratoare, nici nu ar mai fi existat sanse sa ne fure la voturi...si ma intreb cine ar fi iesit? Eu zic ca s-ar fi anulat alegerile.
Dar asta este doar parerea mea.
Si chiar nu vreau sa aud ca cei care nu au votat se plang, nu au dreptul asta...au avut un drept pe care nu l-au luat in considerare si de aceea ...noi ceilalti care am facut ceva in legatura cu asta, avem de "suferit" - asta este.
Sper macar in turul II sa se intample ceva. Sa ne miscam curul la vot...scuzati cuvantul "vot" ![]()
razvanalex24 întreabă: