| BlancaFantasma a întrebat:

Care imi puteti spune ceva despre Campbridge?happy in ce consta? si la ce foloseste.etc.si cand se da examenul?happy help plshappy

Răspuns Câştigător
| Andie_3817 a răspuns:

Draga simona! eu am 2 Cambridge-uri! am PET-ul si FCE-ul! acestea sunt niste diplome care au valabilitate pe toata viata.Asta e important de stiut deoarece sunt examene de limba care au valabilitate 2-3 ani! Sunt niste examene grele insa merita sa le dai, iti aduc o gramada de beneficii! Poti ajunge oriunde cu un rang mai sus daca le ai;) eu anul viitor vreau sa dau CAE-ul, insa sesiunile difera din cate stiu eu din an la an si de la examen de la examen! asa ca daca chiar stii engleza va trenui sa vezi asta pe site-ul oficial Cambridge www.Cambridgeesol.org Succes!

3 răspunsuri:
| MariaSimo a răspuns:

Aici afli cand se da examenul: http://www.cambridgeesol.org/assets/pdf/exam-dates2011.pdf
Sa fii insa atenta la perioada de inscriere.

Cambridge e un certificat de engleza recunoscut international. Iti atesta nivelul de limba. Exista mai multe feluri de certificate. Trebuie sa vezi care ti-e nivelul de limba engleza si pe urma sa te hotarasti ce ti-e mai potrivit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti inteligenta intreaba un profesor, intereseaza-te in alta parte nu astepta mura-n guralaughingidioato

| BlancaFantasma explică:

Multumesc Andie!