| HaRiBoOo a întrebat:

Care imi zice si mie niste farse de 1 aprilie? FUNDAA"':X:Xbig grin

Răspuns Câştigător
| deea98 a răspuns:

Pacaleala de 1 aprilie: Got milk?

Adauga in cutia de lapte putin colorant alimentar. Nu e daunator in nici un fel dar surpriza o sa fie foarte colorata.

Pacaleala de 1 aprilie: Uite o moneda!

E mai veche ideea dar inca functioneaza. Lipeste cu superglue o moneda pe strada sau in general intr-un loc pe unde trec multi oameni. Apoi stai pe undeva pe-aproape si priveste cum isi rup unghiile incercand sa ridice moneda.Pacaleala de 1 aprilie: xxx

Pune intr-o sticla cu apa fierbinte resturi de mancare dupa ce le treci prin blender. Tine sticla ascunsa sub camasa, cu gura aproape de piept. Iar cand mergi sa cumperi ceva de mancare si e multa lume in jur fa un zgomot sa atragi atentia si apoi apleaca-te si strange sticla. Continutul imbietor ar trebui sa tasneasca afara ca si cum tocmai ai vomitat.Pacaleala de 1 aprilie: Zahar si sare.

Cu toate ca e cunoscuta, inca e amuzanta. Schimba sarea cu zaharul astfel incat ceilalti sa nu remarce si asteapta sa le vezi expresia cand gusta din felul de mancare.Pacaleala de 1 aprilie: Buna dimineata!

Aduna cat mai multe ceasuri si fixeaza-le alarma foarte devreme. Apoi ascunde-le peste tot in camera victimei.

Pacaleala de 1 aprilie: EWWW!

Pune o folie de plastic transparenta la toaleta intre vas si colac. Noaptea e cel mai bun moment, ca sa nu fie remarcata. Apoi cand cineva o sa mearga la toaleta… Surpriza! Dar fii atent si nu face farsa asta decat daca esti pregatit sa cureti pe urma… si cu siguranta vei avea ce curata!Pacaleala de 1 aprilie: Unt!

Ai nevoie de o farfurie, unt, sare si multe servetele. Spune-i victimei tale cat mai serios ca ai vazut pe Discovery cum untul degaja caldura daca pui sare deasupra. Pune unt in farfurie si sare peste el. Tine apoi mana deasupra si prefa-te ca simti caldura. Apoi intreaba-l si pe el daca o simte. Iar cand are mana deasupra farfuriei - pleosc! Preseaza-i repede mana cu a ta ca sa striveasca untul.Pacaleala de 1 aprilie: Foooc!

Gluma asta se face cel mai bine cu prietenii. Trebuie sa aveti la indemana recipiente cu apa. Cand victima adoarme aprindeti o hartie si strigati FOOOC! Victima o sa se trezeaca brusc si o sa vada foc exact in fata. Apoi imediat stingeti focul cu caaat mai multa apa, astfel incat victima sa ramana leoarca.Pacaleala de 1 aprilie: in Supermarket

In supermarket pune in buzunarul prietenului fara sa remace, o banda anti-furt. Cand o sa incerce sa iasa din magazin o sa fie declansata alarma.

1 răspuns:
| Karinakari99 a răspuns:

Pai,eu o sa fac asa:o sa ma manjesc cu kechup pe piept si acolo pun un cutit.Asa ii voi speria pe parinti ca-s moarta.

Întrebări similare