| Raul01 a întrebat:

Care sunt avantajele si desavantajele inaltimii mele fata de ceilalti copii de varsta mea? Am 14 ani si masor cam 1.83

6 răspunsuri:
| Puf a răspuns:

Pai ar trebui sa fii fericit cu o asemenea inaltime day dreaming
sincerlove struck ai o inaltime care te poate avantaja foarte mult in multe domenii, nu vad sa fie vre`un dezavantajlove struck

| ATHOS a răspuns:

Treci urgent la baschet!

| kindness a răspuns:

Avantajele sunt: te potio face fotomodel. adica sa reprezinti vestimentatia barbateasca. poti vedea lucruile la inaltime fara sa iei scaun sa altceva[si multe altele]. dezavantajele:o sa-ti fei cam greu sa-ti gasesti o prietena\sotie ca sa fie cel putin mai scunda cu 3, 4 centimestri ca tine, i ziua de azi fetele de varsta ta sunt cam de 1. 60laughingrolling on the floor pitice si unele se cred si frumoaselaughingrolling on the floor. deci cand vezi o fata mai inalta incearca sa o apreciezi si uite asa scapi dsi de dezavntajul cu gagica piticalaughingwinking. Succeshappywinking

| alle11v a răspuns:

Si eu am 14 ani si am 1. 82laughing...si sunt mandra...nu vad nici un dezavantaj

| jstRadu a răspuns:

Frate apuca-te de basket:O... eu am 16 si 1. 86 si cam rup, dezavantajele sunt ca e greui sa iti gasesti o prietena, care sa fie macar pe aproape cat tine, nu stiu de ce majoritatea tipelor din ziua de azi sunt mici straight face. avantajele sunt, ca la inaltimea asta nu prea are nimeni tupeul sa te ia la bataie, bine daca esti fricos tot ti-o iei, dar cu putina atitudine se rezolva. in concluzie... e un AVANTAJ! profitawinking

| abracadabra_7763 a răspuns:

Esti foarte inalta pentru varsta ta dar ai numai avantaje din asta.Multe fete isi doresc sa fie inalte.Eu,desavantaje nu vad.