Pai ar trebui sa fii fericit cu o asemenea inaltime
sincer ai o inaltime care te poate avantaja foarte mult in multe domenii, nu vad sa fie vre`un dezavantaj
Avantajele sunt: te potio face fotomodel. adica sa reprezinti vestimentatia barbateasca. poti vedea lucruile la inaltime fara sa iei scaun sa altceva[si multe altele]. dezavantajele:o sa-ti fei cam greu sa-ti gasesti o prietena\sotie ca sa fie cel putin mai scunda cu 3, 4 centimestri ca tine, i ziua de azi fetele de varsta ta sunt cam de 1. 60 pitice si unele se cred si frumoase
. deci cand vezi o fata mai inalta incearca sa o apreciezi si uite asa scapi dsi de dezavntajul cu gagica pitica
. Succes
Frate apuca-te de basket:O... eu am 16 si 1. 86 si cam rup, dezavantajele sunt ca e greui sa iti gasesti o prietena, care sa fie macar pe aproape cat tine, nu stiu de ce majoritatea tipelor din ziua de azi sunt mici . avantajele sunt, ca la inaltimea asta nu prea are nimeni tupeul sa te ia la bataie, bine daca esti fricos tot ti-o iei, dar cu putina atitudine se rezolva. in concluzie... e un AVANTAJ! profita
Esti foarte inalta pentru varsta ta dar ai numai avantaje din asta.Multe fete isi doresc sa fie inalte.Eu,desavantaje nu vad.