| IreneIsHere a întrebat:

Categoric, in 2012 nu vine sfarsitul lumi. Dar e adevarat ca vom intra intr-o noua lume? Sau.se va intampla ceva in acel an, macar o schimbare mica? As dori sa aflu D: (rog, fara raspunsuri stiintifice)

Dau funda :*

Răspuns Câştigător
| ella113 a răspuns:

Probabil ca lumea se va schimba total

9 răspunsuri:
| pufulete17 a răspuns:

Nu pot sa iti spun decat ca, gresesti spunand : " categoric, in 2012 nu vine sfarsitul lumii" big grin

| AnaEindragostita a răspuns:

Nu este adevarat de unde sa stie ei ce se va intampla in viitor sunt clarvazatori nu cred... nu se intampla nimic asa au zis ei nu crede asa ceva bucurate de viata cat o ai
funda

| iöиi a răspuns:

Nu avem de unde sa stim happy
stii scrie in Bliblie ''NICI INGERII NICI DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS NICI FECIOARA MARIA NU STIU CAND VA FI SF LUMII DOAR DUMNEZEU''si mai scrie 3 motive 1daca oamenii nu se vor mai intelege 2 daca masinile vor fi mai multe decat noi(sau ceva de genu )sau cand nu vei mai poate face deosebirea dintr-o femie si un barbat happy
ma rog ramane de vazutt happy

fundita?:*

| Ella_1621 a răspuns:

Eu iti pot spune doar ca a fost anuntat si la observator ca maiasii sau cei care au spus ca va veni sfarsitul lumii au gresit nu stiu ce calcule sau alte chestiiwinking...asa ca stai linistita si traieste-ti viata>big grin

| DMuffin a răspuns:

Pai din cate stiu schimbarea din 2012 are legatura cu frcventele. Nu stiu exact cum dar are legatura cu polii planetei care se misca incet incet si cu stratul de ozon.Asta va insemna fie o schimbare mare(mai mult psihologica decat fizica) fie una fara efecte secundare vizibile. Inca nu e nimic sigur insa mai mult ma ingrijoreaza sutele de oameni care ar putea intelege gresit acest lucru si vor face o prostie.

| TheJeryk0 a răspuns:

De fapt, 2012 este o simpla minciuna. daca chiar te intereseaza apocalipsa... te rog uitate pe acest blog... http://www.conspil.blogspot.com/
Vei gasi mai multe motive pentru care in 2012 nu este apocalipsa.

| foroyarmark a răspuns:

Biblia NU scrie ca in 2012 se vad termina lumea, Nici fiul lui Dumnezeu (Isus) nu stie exact cand se va termina lumea ...sunt mai multe de explicat...

| bibikiss a răspuns:

Eu cred ca jumatate din apocalipsa e acum.nu cred ca vom intra in tro lume noua si cred ca lucruri ciudate se vor intampla! TE ROG SA IMI DAI FUNDA

| Torrnado a răspuns:

Nu cred sa se intample asa ceva.