anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cati cm mai pot sa cresc in inaltime daca am 16 ani? ( de saptamana viitoare voi face antrenamente de atletism). in momentul asta am aprox 1.65. Va rog sa raspundeti cu seriozitate!

Răspuns Câştigător
| BiancaaBiiaa a răspuns:

Buna! In primul rand ar trebui sa te simti bine asa cum esti... eu imi doresc sa fiu mai scunda. Dar daca iti doresti asa mult poti alerga, iar daca nu iti place si inotul e o solutie.O metoda foarte simpla si usoara de a creste in inaltime in mod natural este sa te intinzi. Daca te intinzi de cel putin 3 ori pe zi, te vei simti mult mai relaxat si vei creste.De asemenea, nutritia este foarte importanta. Asigura-te ca mananci alimente sanatoase si naturale, cum ar fi fructele proaspete, legumele, carnea si ouale. Trebuie sa iti stimulezi sanatatea cu vitamine, minerale si proteine. In acest fel iti vei incuraja corpul sa secrete hormonul de crestere, la un nivel mare. Sper ca te-am ajutat :*

| xo9ox a răspuns (pentru BiancaaBiiaa):

Iti multumesc mult pentru seriozitate, o sa iti ascult sfaturile!

2 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Depinde cat de inalti sunt parintii tai, bunicii...
Chestia cu alimentatia te ajuta sa fii sanatos, suplu dar nu cred ca te ajuta sa cresti in inaltime.
Si eu ma intind de 7 ori pe zi si tot 1.64 am laughing
Si atletismul te ajuta, dar cresti putin mai repede, nu mai mult decat e media de inaltime in familia ta...nu stiu cum sa-ti explic.