Nimic inaltator care sa apara in cartile de istorie asta e clar. Poate un tur de forta al padurii.Nu e tocmai frumoasa dupa ploi dar tot ma simt legata de ea
As asculta toate mel care imi plac as vbi cu toti de care imi e dor m-as comporta frumos cu toti si cred ca mi-as trage-o ca sa vad cum e.nu poti muri fara sa o faci.
I-as spune lui "scuze ca nu ti-am spus pana acum dar imi place enorm de mult de tine esti tortul meu cu cioco"
Sa mai pus intrebarea si ieri, stiu ca poate nu sti si iti raspund ca celui dinaintea ta, un costiug asa cum imi place mie, supraetajat
Pai avand in vedere ca am 14 ani as vb in numele meu
tot ce-mi trece prin minte: m-as imbata.ma duc si imi traiesc viata...ca numai una ai.\m/
M-as bucura de tot ce ma inconjoara.Probabil mi s-ar ascuti toate simturile, voi realiza in sfarsit ca mi-am pierdut viata pentru niste lucruri de nimic. Daca ai vazut piesa de teatru 'Vanzatorul de timp', stii despre ce vorbesc.
Salutare!
Sincer, nu stiu exact.
Ideea e ca in nici un caz nu m-as imbata...fiind in stare de ebrietate as pierde probabil cele mai importante momente din viata mea.
Poate doar daca as incerca sa uit de ideea ca voi muri, m-as imbata in ultima ora de viata.
In rest as incerca probabil sa arat tuturor ce simt cu adevarat, sa savurez adrenalina si, ca si ceilalti, sa fac ceva necugetat.
As incerca sa ma bucur de fiecare detaliu... oricat de minuscul ar fi, sa ma bucur de libertate, sa uit macar o data in viata de responsabilitati si sa ma distrez ca un om "normal".
Eeeeh...cam multe planuri pentru o singura zi dar stii cum suntem noi, oamenii...lasam totul pe ultimul moment.
As face niste chestii sa ma distrez pe care nu mi le-as fi imaginat niciodata ca as putea sa le fac, adrenalina totala
As merge in hawaii sa beau un un cocktail dint-o nuca de cocos si sa ma distez cu prietenii pana dimineata uitandu-ne si la rasarit cu toate ca am fi in stre de ebrietate
Huh Doamne fereste. Daca as sti ca maine as muri mas distra la nebunie in seara asta, si mias lua la revedere de la toti prietenii si rudele! INCA 1 data Doamne Fereste, nu doresc nimanui
M-as bucura de orele pe care le mai am si intr-un fel mi-as lua la revedere de la cei apropiatii.As regreta pacatele pe care le-am facut si m-as gandii la viata pe care am avut-o.
Mi-as lua larevede de la toti prietenii si de la toata familia
As merge la biserica sa ma rog
M-as duce la cel pe care-l iubesc si l-as saruta fara nicio explicatie
As plange mult de tot si as petrece ultimele ore cu persoanele dragi(prieteni, mama, tata)
Mi se pare absurd sa aflu cu o zi inainte ca voi muri. Poate daca as fi bolnava si as stii ca nu mai am de trait...in cazul acesta, cred ca m-as fi gandit destul la moarte si as fi distrusa psihic. Apoi, n-as putea sa ma distrez sau sa fac ce-mi doresc deoarece ceilalti m-au injunghia cu privirile si m-as simti stanjenita stiind ca prezenta mea i-ar putea incomoda si fac unele lucruri obligati de ziua de maine.
Probabil as asculta muzica si as manca pana la epuizare.