|

Ce ar trebuie să îți iei la sălă? Cum este prima dată la sală?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Echipament de sport: tricou, trening si tenisi sau adidasi.
O sticla de apa si un prosop, ca sa te stergi de transpiratie.

| a răspuns:

Foarte simplu, iti iei un prosop pe care il pui pe aparatele cu care vei lucra sau cand faci abdomene, o pereche de tenisi si un maiou, tricou.In prima zi vei invata ce exercitii sa faci, te vei gantari, daca vrei sa slabesti sau sa te ingrasi, adica sanatos punand masa musculara, nu are rost sa iti spun alte chestii ca instructorul de acolo iti va spune tot ce trebuie sa stii.Atentie sa nu uiti sa te hidratezi la sala i-ati o sticla de apa de acasa si nu cumpara de acolo ca e scump si nu uita de odihna, Succes!

| a răspuns:

Îți iei un echipament sportiv, o sticla cu apa, un prosop, și c-am atât eu unu nu sunt de acord cu căștile și îți zic și de ce, te concentrezi mai mult pe muzica decât pe exercițiu și asta nu este bine, în plus te duci la sala sa te mai și recreezi acasă telefon afara telefon măcar la sala sa nu folosești telefonul asta este parerea mea

| a răspuns:

Pai, in primul rand, echipamentul sport. Nu te poti duce imbracata in haine de scoala spre exemplu. Daca sunt dusuri ar fi bine sa iti iei prosop, gel de dus si ce mai ai nevoie, pentru ca daca iesi transpirata afara poti sa te imbolnavesti. In al doilea rand, incarcati playlist-ul si i-ati castile, faci exercitiile mai cu spor daca lucrezi cu muzica preferata in casti.
Iti mai poti lua un mic prosop, de fata, cu care sa te stergi de transpiratie in timpul exercitiilor. Si nu uita de apa, este foarte important sa te hidratezi.
La sala incepi usor cu ceva cardio, bicicleta poate. Daca vrei si la aparatele de forta, dar nu stii cum sa faci exercitiile, ar trebui sa fie antrenori pe care sa ii poti intreba cum se face aia, la ce folosesteste aia, ce dezvolta aialalta.
Si cam atat. Spor!