| Strify a întrebat:

Ce as putea sa ma fac in viata : imi place sa ascult muzica, ma pricep la calculatorea si chesti din astea, la scoala sunt mediocru in jur de 8 sunt toate notele mele...nu-mi place matematica, imi place sa dansez, sa cant, am luat lecti de orga...Lundune dupa aceste scurte descreeri astept opinile cu privere la ce meseri sa ma orientez Daca conteaza sunt scorpion cu ascendent in scorpionshappy Multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre sper ca o sa-mi fie de ajutorhappy

Răspuns Câştigător
| costyn162 a răspuns:

Nu prea conteaza notele de la scoala in descoperirea viitorului tau.conteaza mai mult preferintele tale ce tin de anumite discipline. Daca consideri ca ai putea invata mai multa teorie ce tine de muzica si cunoscand lucrul pe calculator, ai putea deveni compozitor sau impresar; iti place sa dansezi, sa canti, stii sa canti la un instrument muzical:asta inseamna ca inclini mai mult spre o meserie ce tine de arta, poate chiar televiziune. Insa, cel mai important este ce iti doresti tu, si banuind ca esti la liceu, mai ai foarte mult timp in care te poti decide. Intr-adevar te poti gandi la niste optiuni dar fii deschis la noi pareri si sugestii pentru ca, cum spuneam, mai ai timp.

4 răspunsuri:
| dororai a răspuns:

Hello. Ai putea încerca... filosofia...

| TD a răspuns:

Daca nu esti inca la liceu, ai putea sa urmezi unul de muzica daca tot iti place sa canti si ai luat lectii de orga. Bine, nu stiu ce ai putea sa faci dupa terminarea liceului, dar daca esti asa pasionat, vezi tu.
Daca te gandesti doar la meserie, sa stii ca fara scoala...cam greu...Bafta oricum!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fate un rok star pentru ca stii sa canti kla orga fate lautar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai o sponsorizare sau chiar ani iti poti deschide o firma care sa se ocupe numai de domeniul calculatoarelor. Poti sa te angajezi la un liceu sau o scoala generala si sa predai orga sau sa fii prof de muzica cu toate ca dupa nume pari a fi fata dar...