| Melly_7895 a întrebat:

Ce ati face, daca ati avea 12 milioane? in prezent? cea mai intersanta idee va primi funda``

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mias cumpara un garaj cu o casa micuta si cu restul baniilor pe langa mobila si ceva hobby mias tuna fordul. Restul ce ramane imi cumpar mancare, cate un joc de ps3.

| thefirstangel a răspuns:

12 milioanee adica 1200lei sau 12 milioane de euro?

pai:-mi-as lua un lelefon nou
-mi-as lua tot felul de haine si farduri
e de ajuns s merg la mall si sa am banii astia la mine...laughing

fundita?

| Adinutza_7662 a răspuns:

M-as duce in mall la shopping:X
mi-as cumpara un telefon nou laughing
mi-as cumpara materiale pentru a realiza bratari, cercei, coliere si le-as vinde la un targ ceva cu un pret mare ca sa castig mai multi :X

| Iulia1106 a răspuns:

Daca tot sunt in vacanta, cred ca as pleca undeva day dreaming

| Bianqita a răspuns:

Fetele isi cumpara haine, baietii masini...eu i-as baga la banca sa se inmulteasca singurei!hee hee

| Cătălina_6063 a răspuns:

Pai acum gandesc sa ajut pe ceilalti din moment ce nu-i am

Dar presupun cand o sa ii am in mana nu o sa mai gandesc asa mas rasfata un pic sau as da de carnet daca nu am dat sau as pleca intr-o vacanta in Hawai :X:X. Sau as cumpara cateva actiuni la o firma

Tu ce ai face?

| RoCsiii a răspuns:

Shoppinglove struck.
De la Ochelari de soare, costume de baie... pana la caciuli si paltoane. Mi-as schimba toata garderoba de la A-Z.
Si mi.as cumpara tot felul` de lucruri:*.
funditsbatting eyelashes?

| Melly_7895 explică:

Astept mai multe ideei.si catalina...pai./.nu prea stiu.de asta am si pus intrebarealaughing.

| Melly_7895 explică:

Denisse. 1200 leilaughing

| fLorin94 a răspuns:

Sincer... 10 milioane bautura, 2 milioane mancarea ...si dai cu party cu tovarasii (+fetele/colegele/fostele)hee hee