| AelinGalathynius a întrebat:

Ce ați învățat din loviturile vieții, din situațiile grele prin care ați trecut cândva, din toate momentele de suferința și decădere? Cât au ajutat la formarea voastră ca om, cât v-au schimbat și cum v-ați schimbat viața atunci când totul era împotriva voastră, când singura opțiune era să lăsați timpul sa treacă și sa va treacă?
Ați avut momente când ați luptat cu voi și cu ceea ce se află în interiorul vostru? Cum ați reușit să vă calmați mintea în situații de criză?

Răspuns Câştigător
| Marfil31 a răspuns:

Am învățat că orice s-a întâmplat, se întâmplă și se va întâmpla, este cu voia și acceptul lui Dumnezeu și că tot răul spre bine și nimic nu-i la întâmplare, după cum spune și versetele:
"Orice lucru El îl face frumos la vremea lui" - Ecleziast 3:11 sau
"Toate își vremea lor și fiecare lucru de sub ceruri își are ceasul lui" - Ecleziast 3:1

Răspuns Apreciat de Editori
| 86wally83 a răspuns:

Heei

Cu siguranță lăsând subiectivitatea la un nivel foarte scăzut, realizând că am o foarte mare influență asupra propriei vieți, ca nu sunt nici pe departe unul dintre cei mai cei din lume cu problemele pe care le am, ca depinde de mine cum voi gestiona, ca sunt experiențe din care voi învața, că tot ce vine peste viață este un bonus, că dacă vreau ca lucrurile să se schimbe e nevoie ca eu să mă schimb, ca eu să schimb lucrurile. Mi-am dat seama ca am nevoie de timp, ca nimic nu vine peste noapte, am început să mă bucur de fiecare clipă mai mult decât o făceam deja. Viața e uimitoare, existența mă fascinează, iubesc că am avut șansa să mă nasc și mai ales în perioada cea mai pașnică din lume cu un număr atât de mare de informație gratuita și cu multe alte lucruri pozitive, chiar și așa pe pandemie.
Mult succes!

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cum ați reușit să vă calmați mintea în situații de criză?
Mă concentram pe rezolvare. Controlul respirației.

| Nirvanaaa a răspuns:

Toate problemele din viața mi-au adus maturitatea și o gândire logica și calma. Înainte trăiam acolo in lumea mea,, credeam ca totul e roz, dar odata cu greutățile mi-am dat seama de responsabilități și ca dacă stau trista sa îmi plâng de mila toată ziua nu fac nimic. Am invatat sa găsesc rezolvări in loc sa pierd timpul aiurea.
Toate lucrurile prin care am trecut m-au făcut omul care voiam sa ajung.
In situații de criza luam 5 secunde pauza, nu mă gândeam la nimic, încercam sa respir adânc și sa caut soluții. O gândire "la rece" face mult la un moment critic.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Totul de unul singur am rezolvat, trairile si toate evenimentele din viata mea m.au format ca om in egala masura putin cate putin. Acum pot spune ca sunt un realist, un om diferit de ceilalti care cauta in permanenta sa invete lucruri noi (de.asta imi petrec mult timp citind articole de tot felul sau urmarind documentare, in general cele despre univers, lansari spatiale sau planeta Pamant) din orice domeniu, sa fiu corect, educat, cu o atentie distributiva pentru orice si foarte serios. Insa trairile astea mi.au dat si un dezavantaj, sunt rece. Ma atasez greu de persoane si judec grav personalitatile pe care le consider gresite din colective. Sa sper ca cu ajutorul cartilor de dezvoltare personala o sa rezolv acest lucru.

| NarcisIfrim a răspuns:

In micul print, cartea, era o replica:In viata trebuie sa suporti 2 3 viermi, ca apoi sa vezi fluturii.
Deci asa si cu aceste probleme si caderi.Te vor ajuta la formarea si dezvolatarea ta ca om.

| OldSoul1997onur a răspuns:

Le mulțumesc cu Adevărată celor ce mi-au provocat suferința și rău in viața datorită lor Am învățată și deschis ochi in multe privințe le sunt dator cu Adevărată tot restul vieți mele veșnic fără ei viața mea nu ar avea niciu Sens ei mi-au dat o lecție pe care nu a-și putea vreodată sale pot mulțumi sau săi pot răsplăti vreodată ei mau format și făcut mau făcut ceia ce sunt la ora actuală

Întrebări similare