| OanaBeautiful a întrebat:

Ce destinatii de vacanta (obiective turistice ) din Romania imi recomandati? Cine spune cat mai multe si face si o mica descriere primeste FUNDA.

Răspuns Câştigător
| Stassy a răspuns:

Du'te pe munte ca sa vezi privelistea de la 1000 m altitudinehappy Sau chiar mai mult.Cel mai bine du'te pe Moldoveanu, Negrosu, Pietrosu, cu telescaunul sau alpinism.Sau pe Cheahlau.Sau ma rog, in Carpati.
Sau daca nu'ti plac altitudinile mari, incearca Pietrele Doamnei pe Rarau.happy
E o priveliste minunata.Treci printr'o padure, urci stancile, dupa care incepe treaba serioasa[ Urci in inaltime muuuuuuuuuuult]. Asta pe Pietrele Doamnei.

Daca nu'ti plac muntii incearca Lacul Rosu, Lacul SF Ana [ singurul lac vulcanic din tara] sau la mare cu barca, in Delta cu vaporasul si vezi pelicanii.

Si daca iti place balaceala incearca Baile Felix din Timisoara.E suuuuuuuuuuuuuper.Is bai termale cu niste topogoane de vreo 10 m.:Xhappy

Sau daca nu'ti place adrenalina incearca muzeele din Brasov.Sunt vreo 7 muzee pline de picturi, inclusiv originalul la Carul cu boi de Grigorescu.
Du'te'n capitala la arcul de triumf, prin parcuri, la Casa Poporului, sau la Aqua Park:X

Sau la Biserici si manastiri.La Zamca, Cozia, Sucevita si astea foarte vechi.

Sau la bunica.

happy

1 răspuns:
| Andarock a răspuns:

◆ Sinaia
Este un oraș în România, situat la poalele munților Bucegi, cunoscut mai ales datorită importanței sale turistice. Aici se află și Castelul Peleș, fosta reședință de vară a regelui Carol I.

◆ Litoral (Mamaia, Saturn, Venus etc.)
Aici este foarte multă lume, dar meriă... deoarece în mare te poți răcori. Condițiile și mâncarea însă, lasă de dorit din păcate.

◆ Delta Dunării
Este un loc magic, minunat. Chiar merită să mergi! Mâncarea predominantă este, evident, peștele. Oamenii sunt foarte primitori și se asigură că-ți va plăcea.

◆ Orașele Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, Timișoara, București, Constanța și Tulcea.
Poți merge la shopping, să faci poze cu diferite monumente etc.