Aceste lucruri se exprima doar printr-un cuvant. Orice altceva pe langa acest cuvant inseamna blasfemie. Acest cuvant inseamna suferinta. Nu poti decat sa o imbratisezi si sa o saruti pe frunte.
Incerc sa nu ma gandesc prea mult la aceea persoana si sa-mi ocup timpul cu alte lucrurii pentru ca asa mie mi-as face rau.Pey eu ce fac, eu jelesc si el se distreaza!?!
In asemenea cazuri nu pot sa nu ma gandesc non-stop la acea persoana. Dar lui nu ii e la fel de greu, cum zici tu... apoi cu timpul ma conving ca nu are rost si usor-usor nu ma mai gandesc la acea persoana.
Ahh cat mi-am dorit sa nu gasesc intrebarea asta. E atat de dureros. Daca nu treci prin asa ceva nu ai cum sa realizezi cat de greu este pentru persoana respectiva. Toti zic: Aaaa o sa iti treaca in timp. NU CRED. In cat timp cred ei ca trece? Pentru ca in 2 ani nu o trecut. Eu am putine momente in care uit si e bine. nu stiu, fac diverse lucruri. Ies la suc cu prietenele (care stiu ca nu trebuie sa aduca in discutie subiectul asta), sa stai pe net nu prea ajuta, cel putin pe mine nu, pentru ca ma gandesc instant la el. Si cand ma gandesc doare mai tare pentru ca stiu ca lui nu-i pasa de mine si ca se simte foarte foarte bine acolo unde este si nu se gandeste deloc la mine.
Uite, poate ca la tine nu o sa mearga dar eu am rezolvat un pic problema, nu de tot, pentru. mine e imposibil sa uit, dar macar uit de el. Deci am dat de un tip, si ne-am imprietenit instant, e foarte dragut si ma place si vorbim zilnic pe mess si asa. Si el ma face sa uit de celalalt. Dar sincer am devenit dependenta de el, daca o zi nu vorbim incep sa imi amintesc de celalalt si iar doare si e aiurea. Dar chestia asta mie imi face foarte bine, si incep incet incet sa nu mai simt atat cat simteam la inceput durerea si dorul.
Sper ca ti-am fost de folos si incearca sa iti ocupi timpul cu lucruri care te fac sa mai uiti.
Este dureros de greu dar nadajduim la cel de sus ca v-a trece repede. Timpul le vindeca pe toate.
Anonimboy111 întreabă: