Care te inteleg, care nu vor doar sex, sex sh ghici... SEX
, daca arata si bine e foarte tare
, sa avem interese comune. Sa aiba creier in capu' ala de pe umeri
sa nu te jigneasca. P mine ma sperie baietii blonzi cu ochii albastri
(serios). Sa nu ii fie rusine cu tine fata de prietenii lui, sau a oricui altcineva.
Cam atat pe moment![]()
Take care
Cei la care frumusetea fizica se imbina cu frumusetea morala. Sa fie romantic, sensibil, dar in acelasi timp sa aiba un caracter puternic, sa nu se lase dominat de nimeni, sa stie sa-si impuna vointa si sa-si faca cunoscut celorlalti punctul de vedere. Sa ma faca sa simt ca sunt cea mai importanta pentru el si sa nu ma minta sau insele vreodata.
Inteligenti. Numai ei pot deveni irezistibili pentru fete, pentru ca inteleg si le pot satisface nevoile complexe, care nu sunt reduse doar la sex. La fete drumul spre sex trece prin suflet.
doar cei blonzi cu ochii albastri
...
P. S. nu vreau sa supar pe nimeni, sunt doar sincera![]()
Imi plac baietii cu ochii verzi
si eu am ochii verzi
Miss Purple, eu sunt blond si am ochii verzi...Ma incadrez in categoria care te sperie?
si o sa repet raspunsul lui marius: imi plac fetele.
Sa arate bine, sa fie amuzanti, sa aiba si ceva la mansarda. si sa nu puna prea mult pret pe aspectul fizic.
Cei care imi ofera protectie.sentimentul de protectie.ehh imi plac baietii rai.gata,am spus-o.baietii care sunt duri in exterior dar blanzi in interior.care ma respecta si face orice ca sa imi fie mie bine.care poate sa sara la bataie in orice moment si sa castige, dar sa nu ridice un deget asupra mea. ce bine ca nu mai trebuie sa caut.
Ochii verzi:X, brunet sau saten, nu-mi plac blonzii![]()
sa fie amuzant, sa ma inteleaga, si mai ales sa ma respecte![]()
Unul cu ochii albastri
sau verzi.
Prefer albastri... de aia mereu imi place de cineva cu ochii albastri. ![]()
Acum imi plc de unu cu niste ochi albastri
dinacela inchis. superb!:X
si sa fie mai inalt ca mine,. cum zice si misspurple dar fara faza cu ochii albastri.
Oricum nu prea ma indragostesc dupa modelul de baiat
cum se nimereste. doar la ochi e mai strict.
atat
![]()
A. si ar fi super daca l-ar chema : bogdan, alex sau oreste
Pai cu simtul umorului, sa stie sa aprecieze o fata bruneti pankari emo rolari skeitari...si cam atat
unanonim12345 întreabă:
BgcGeo întreabă: