| boro a întrebat:

Ce fel de baieti va plac?happy. Doresc sinceritate maximahee hee

Răspuns Câştigător
| PurpleLadybug a răspuns:

Care te inteleg, care nu vor doar sex, sex sh ghici... SEXstraight face, daca arata si bine e foarte tarebatting eyelashes, sa avem interese comune. Sa aiba creier in capu' ala de pe umerilaughing sa nu te jigneasca. P mine ma sperie baietii blonzi cu ochii albastri I don't want to see laughing (serios). Sa nu ii fie rusine cu tine fata de prietenii lui, sau a oricui altcineva.straight face Cam atat pe momentlaughing
Take carepeace sign

17 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu am cerinte mari fizicelaughing
Caracterul conteaza:bd

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Hmm.thinking
blonzii si brunetiilaughing
sa fie amuzanti si romanticibatting eyelashes
si frumosilaughingday dreaming

| Victoria a răspuns:

Cei la care frumusetea fizica se imbina cu frumusetea morala. Sa fie romantic, sensibil, dar in acelasi timp sa aiba un caracter puternic, sa nu se lase dominat de nimeni, sa stie sa-si impuna vointa si sa-si faca cunoscut celorlalti punctul de vedere. Sa ma faca sa simt ca sunt cea mai importanta pentru el si sa nu ma minta sau insele vreodata.

April
| April a răspuns:

Inteligenti. Numai ei pot deveni irezistibili pentru fete, pentru ca inteleg si le pot satisface nevoile complexe, care nu sunt reduse doar la sex. La fete drumul spre sex trece prin suflet.

| daii a răspuns:

Cei sinceri si cu bun simthappy

by daiiwinking

| inna a răspuns:

Baietii sinceri si cu ochii albastriilove struck

| PurpleLadybug a răspuns:

laughing doar cei blonzi cu ochii albastrihappy...
P. S. nu vreau sa supar pe nimeni, sunt doar sincerabig grin
Imi plac baietii cu ochii verzibig grin si eu am ochii verzihappy

| Klara a răspuns:

Un tocilar timid blond cu ochi albastri, sau un rocker blond cu plete happy

| St!L a răspuns:

Imi plac fetelelaughing!

| St!L a răspuns:

Sa aiba bani si un bmw de ultimul tiplaughingrolling on the floorrolling on the floor

| costyn162 a răspuns:

Miss Purple, eu sunt blond si am ochii verzi...Ma incadrez in categoria care te sperie?laughing si o sa repet raspunsul lui marius: imi plac fetele.laughing

| MihaLoveYou a răspuns:

Sa arate bine, sa fie amuzanti, sa aiba si ceva la mansarda. si sa nu puna prea mult pret pe aspectul fizic.

| shalimar a răspuns:

Cei care imi ofera protectie.sentimentul de protectie.ehh imi plac baietii rai.gata,am spus-o.baietii care sunt duri in exterior dar blanzi in interior.care ma respecta si face orice ca sa imi fie mie bine.care poate sa sara la bataie in orice moment si sa castige, dar sa nu ridice un deget asupra mea. ce bine ca nu mai trebuie sa caut.

| gyo a răspuns:

Ochii verzi:X, brunet sau saten, nu-mi plac blonziibig grin

sa fie amuzant, sa ma inteleaga, si mai ales sa ma respectetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unul cu ochii albastrilove struck sau verzi.
Prefer albastri... de aia mereu imi place de cineva cu ochii albastri. day dreaming
Acum imi plc de unu cu niste ochi albastriday dreaming dinacela inchis. superb!:X
si sa fie mai inalt ca mine,. cum zice si misspurple dar fara faza cu ochii albastri.
Oricum nu prea ma indragostesc dupa modelul de baiatlaughing cum se nimereste. doar la ochi e mai strict.
atat
big grin
A. si ar fi super daca l-ar chema : bogdan, alex sau oresteday dreaming

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca aspect fizic: cu parul saten sau brunet, cu ochii albastri/verzui(pana acum la fel ca minelaughing) si sa fie mai inalti decat mine si mai maturi in gandire.

| Shamira a răspuns:

Pai cu simtul umorului, sa stie sa aprecieze o fata bruneti pankari emo rolari skeitari...si cam atat happy