anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ce inseamna cand visez ca ploua cu sange.sau alte chestii antichriste?

am niste vise foarte ciudate in ultimul timp si nu gasesc rolul lor...(coshmaruri mai bine zis)

adica odata am si visat venirea antichristului

.

Răspuns Câştigător
| DenyDenisa a răspuns:

Imaginatinatia lucreaza in timpul somnului, si e foarte posibil pe care lucrurile pe care la faci ziua sa ti se infaciseze altfel cand visezi...asa ca nu baga in seama lucrurile cu anticristi si preziceri sau de genul asta si traiesteti viata! noroc in continuare.

5 răspunsuri:
| dadonexus a răspuns:

Visele sunt stari ale subconstientului niste mulaje create din informatiile subconstientului in sensul ca ...sa zicem ca eu ma duc la cumparaturi si imi darama unu cosu si cand ma aplec sa imi iau alea de pe jos vad un gandac iar seara visez ca un gandac imi darama cosul intelegi tu.Subconstientul nostru are informatii vechii de la stramosi chair daca tu nu realizezi asta am vazut multe fime gen horror sau povesti reale in una era vorba de o vetita posedata care vorbea in tot felul de limbi vechi si disparute de mii de ani.In alta ordine de idei visele nu inseamna nimic nu te mai panica si nu te lua despre cei care zic ca o sa ai probleme sau ca vine moarte sau din astea sunt doar mulaje facute din informatiile si imaginile vazute de tine.

| emosoul a răspuns:

Cand visezi sange inseamna boala, rana...Am o carte de vise unde scrie ce inseamna fiecare cuvant visat.

| CiocolataTha a răspuns:

1. Sange
- Daca visezi ca ai sange pe maini este un semn ca ghinionul este in drum spre tine (in special in planul afacerilor).
- Sange care curge dintr-o rana este semn ca vei suferi o boala sau o pierdere in domeniul afacerilor.
- Daca visezi haine patate de sange inseamna ca niste prieteni falsi vor sa te tina departe de succes.
2. Sange
Pradare, vindecare. Sange a curge, a sangera inseamna dauna in ceva. Sange a varsa, prevesteste o moarte apropiata. Sange din nas, noutate. Sangerare, lasare de sange inseamna boala.
3. Sangele
In traditia italiana si anglo-saxona a talmacirii viselor, a visa sange de om este semn de succes, desi visul inspaimanta adesea. Nici orientalii nu explica altfel acet vis, sangele vestind ceva de valoare in viata reala, in plan material ( banii) sau poate in plan sentimental. Fata sau femeia care va visa haine murdare de sange, necazuri va avea, cei din jur ii vor crea dificultati. Daca cineva se va visa sangerand, in viata de zi cu zi va avea un necaz: se va imbolnavi. Sangerarea poate fi si semn de nefericire in dragoste, chiar si de cearta. In general, traditia romaneasca a talmacirii viselor sustine ca visele in care apare sangele nu sunt bune si prevestesc probleme sufletesti si dificultati in a te intelege cu cei din jur.
Sper sa te ajute sa intelegi unele lucrurihappy. Fundoi?:X

| annonnimus a răspuns:

Www.visele.ro este foarte bun site-ul :) sper sa fi fost de ajutor.