Cand iti place un raspuns, si iti este de folos, ii dai o fundita ca premiu
la fiecare raspuns jos in dreapta este o fundita si scrie "Declara Raspunsul Castigator"si apesi acolo.
iti urez Succes pe site si Craciun Fericit
Ce inseamna fundita?
Pai [cel mai bun raspuns, cel mai corect, cel mai potrivit], primeste fundita.
Cum se da?
In marginea raspunsului pe care vrei sa il determini ca fiind castigator, este o fundita si scrie "declara raspunsul castigator".
Bun venit, pe site.
Sper sa primesti raspunsuri la intrebarile tale, si sa ajuti pe altii.
Buna!
O fundita primita inseamna cand tu ai dat un raspuns, iar daca este bun, sau i`a placut, respectivul iti va da o funda.
O fundita data inseamna cand tu pui o intrebare, iar cineva iti raspunde corect, sau pur si simplu ti-a placut, ii acorzi o fundita.La fiecare raspuns jos - dreapta scrie 'Declara raspunsul castigator', iar langa el este o funda, dai click pe ea pentru a o acorda.
Bafta si Craciun Fericit!
Fundita inseamna 100 de puncte.La o intrebare presupunem ca ai 10 raspunsuri alegi un raspuns castigator si aia inseamna funda
Fundita este un fel de recompensa pentru un raspuns dat ca la carte.Pentru mai multe informatii du-te la Intrebari Frecvente din meniul de sus.Succes si sarbatori fericite|!
Fundita se da unui raspuns corect adunand mai multe fundite poti ajunge expert TPU, sun ce un premiu pentru raspunsul tau nu stiu cum sa intelegii este ca o multumire de la cel care a pus intreabarea > [ vr si eu o funda]
Aici sunt :* iar in dreapta mea putin mai jos apare o fundita portocalie in care zice sa desemnezi castigatorul tu. din toate raspunsurile pe care le primesti, alegi unul castigator(adica dai fundita)
e simplu in dreapta putin mai jos de raspunsul primit:*