| C1p1 a întrebat:

Ce inseamna fundita si cum se da? laughing sunt nou :d

Răspuns Câştigător
| Happiness_8100 a răspuns:

Cand iti place un raspuns, si iti este de folos, ii dai o fundita ca premiuhappy
la fiecare raspuns jos in dreapta este o fundita si scrie "Declara Raspunsul Castigator"si apesi acolo.

iti urez Succes pe site si Craciun Fericithappy

6 răspunsuri:
| Graphee a răspuns:

Ce inseamna fundita?
Pai [cel mai bun raspuns, cel mai corect, cel mai potrivit], primeste fundita.
Cum se da?
In marginea raspunsului pe care vrei sa il determini ca fiind castigator, este o fundita si scrie "declara raspunsul castigator".

Bun venit, pe site. happy
Sper sa primesti raspunsuri la intrebarile tale, si sa ajuti pe altii.

| ExtraSakadat a răspuns:

Buna!
O fundita primita inseamna cand tu ai dat un raspuns, iar daca este bun, sau i`a placut, respectivul iti va da o funda.
O fundita data inseamna cand tu pui o intrebare, iar cineva iti raspunde corect, sau pur si simplu ti-a placut, ii acorzi o fundita.La fiecare raspuns jos - dreapta scrie 'Declara raspunsul castigator', iar langa el este o funda, dai click pe ea pentru a o acorda.

Bafta si Craciun Fericit!

| ParanoidKidu a răspuns:

Fundita inseamna 100 de puncte.La o intrebare presupunem ca ai 10 raspunsuri alegi un raspuns castigator si aia inseamna funda

| A12NDRA a răspuns:

Fundita este un fel de recompensa pentru un raspuns dat ca la carte.Pentru mai multe informatii du-te la Intrebari Frecvente din meniul de sus.Succes si sarbatori fericite|!

| Izzaabellaa a răspuns:

Fundita se da unui raspuns corect adunand mai multe fundite poti ajunge expert TPU, sun ce un premiu pentru raspunsul tau nu stiu cum sa intelegii este ca o multumire de la cel care a pus intreabarea > [ vr si eu o funda]

| Anablondyi a răspuns:

Aici sunt :* iar in dreapta mea putin mai jos apare o fundita portocalie in care zice sa desemnezi castigatorul happy tu. din toate raspunsurile pe care le primesti, alegi unul castigator(adica dai fundita) happy e simplu in dreapta putin mai jos de raspunsul primit:*

Întrebări similare