| darielle a întrebat:

Ce jocuri va jucati?
multumesc

6 răspunsuri:
| alaqfqafafas a răspuns:

Counter strikehappy

| All3Cs4ndr4 a răspuns:

Imvu gta san andreas free online games

| Darion a răspuns:

World of Warcraft

| EXAMS a răspuns:

Mda metin un joc de strategie :metin2 ro unde sunt numai romani si trebuie sa ai rabdare sa joci deoarece lvl maxim este 99 si nu multi au reusit sa ajunga la acest apogeu,dar un lvl mediu cred ca poti face, insa de la anumit nivel o sa trebuiasca sa bagi bani reali pentru anumite bile care asigura intrarea in anumite tinuturi pentru a creste cat mai bine si usor de unde se poate face si comert cu licori si multe altele, unii baga chiar sute de euro sa nu zic mii pentru a adauga anuite bonusuri la iteme.;
si metin2privat unde nu trebuie bagati bani in metin si mai este o satisfactie-se creste surprinzator de repede si usor.Pot sa spun ca metin2 este un joc care este si placut, dar si care provoaca dependenta si spun asta deoarece chiar eu ma joc si stiu cum este.
Este un joc online unde comunici in timp real cu alti copii sau adulti, deoarece acest joc nu are limite.In joc se pot crea si caractere feminine si chiar sunt multe fete care joaca si carora le plac jocul.
Alt joc ar fi fifa,cs, jocuri online de diferite stiluri, intrebare prietenii tai ce jocuri joaca si incerca sa joci cu ei. Funda?

| Carah a răspuns:

IMVU, Metin2[private sau ro.]la scoala Tetris=]], Second life.

Întrebări similare