Mie mi se părea oribil când mergeam la scoală (când eram mic) și toți dobitocii/proastele zbierau pe acolo și făcea mișto de lume.
Romanaa.Matematica e muult mai ok' decat romanaa.Nici eu nu sunt un geniu la mate dar romana nu o inteleg mi se pare.
Mie mi se pare destul de grea matematica, dar nu oribila. Si istoria e oribila ca e grea si avem mult de invatat! Parerea mea,,, Funda?:X:X
In mod clar educatia fizica ...pentru ce atata transpiratie, efort si praf ridicat!?
Si daca mai nimeresti si un profesor nebun caruia i se pare ca 30 de flotari si 100 de genoflexiuni e putin..., e scenariul perfect!
Nu mai spun si daca e o sala veche de sport, in care daca faci numai incalzirea s-a ridicat praful ca dupa cutremur si poate si podeaua e atat de veche incat insusi Ceusescu s-a plimbat pe ea si te impiedici de nenumarate ori de bucatile lipsa din parchet...
Si sa nu uit, o sale de sport fara ferestre! o.O...nu vrei si nu vrei vrea vreodata sa vezi ce inseamna `parfumul` naturii >_< ...si fara dus!
Deci, urasc Sportul (cel de la scoala)
PS. urasc si biologia
Funda? :}