| LiveWhileWereYoung a întrebat:

Ce parere aveti de limbajul trupului (ma refer la gesturi, mimica, etc. nu la carte)? O opinie personala. FUNDA. happy

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este parte integrantă din dragostea pe care un om o poartă față de persoana de lângă el/ea.
Pa, pa.

| Mangustă a răspuns:

Limbajul trupului, de la mimica feței până la gesticularea mâinilor este un lucru total involuntar (ca să-ți dai seama, descrie un arc elicoidal cilindric; probabil vei încerca să-l schițezi cu degetul în aer) pe care l-am făcut o dată și a rămas întipărit în minte. Desigur, lasă de descoperit mult din caracterul persoanei tocmai pentru că nu îl facem 100% conștienți, dar din același motiv poate duce în derută. Spre exemplu, dacă ți mâinile încrucișate când vorbești cu cineva nu înseamnă neapărat că iei o poziție defensivă.

| DyNo a răspuns:

Limbajul trupului te poate ajuta sa ghicesti starea de spririt sau reactia anumitor persoane. In felul acesta poti afla multe lucruri despre o persoana, fara sa intrebi macar. Exista percicolul ca acea persoana sa se poata stapanii foarte bine si sa te induca in eroare.
De asemenea, poti folosi acest limbaj in cazul in care vrei sa sugerezi un anumit lucru anumitor persoane.
In concluzie, este o forma foarte expresiva de exprimare.

| BlackEyedGirl a răspuns:

Uneori limbajul trupului poate sa exprime mai mult decat 1000 de vorbe.

| baddgirl a răspuns:

Limbajul trupului este o forma reala si puternica de comunicare. Poate fi aproape imperceptibila sau uimitor de evidenta. Limbajul trupului poate da chiar si o viziune interioara despre modul in care te priveste persoana respectiva.
Comunicarea exprima ceea ce gandim; dar comunicarea nu se rezuma doar la cuvinte, noi comunicam si prin gesturi, mimica, voce, pozitia corpului, dar si distanta fata de cel cu care vorbesti. Toate aceste elemente care insotesc cuvintele, uneori pot fi in contradictie cu cele spuse, si pot arata adevaratele ganduri, sentimente happy