|

Ce parere aveți despre fetele care va spun sa fiti voi înșivă și dupa sa isi bata joc de voi?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nesimtite

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ei bine, nu prea poti avea o parere.
Cel putin, in opinia mea, respectivele sunt niste persoane care cauta un barbat care sa le conduca cum s-ar spune, un barbat curajos, cu durere-n palmier, si asa mai departe.
Iar ele, de asta iti ofera libertatea de a fi tu, te incurajeaza, iti ofera oportunitatea sa te comporti cum o faci tu de fel.
Altfel spus, ele vor sa te cunoasca cu adevarat.
Vezi tu, de multe ori cand placi pe cineva, incerci sa fii mult mai amabil mai dragut si mai retinut cu respectiva persoana, problema e, ca fiind asa, vei ajunge sa plictisesti persoana respectica, nu ca tu ai fi un tip plictisitor, ci pentru ca nu ai suficient curaj sa fii tu.
Dupa cum am spus, problema intervine daca tie iti place de ele, si daca nu ai suficienta incredere de sine incat sa te comporti normal, incat sa spui o vorba cu o conotatie sexuala, altfel spus, cand nu ai un comportament natural.
In acele conditii, tu arati doar o falsa amabilitate, le arati doar latura ta draguta, insa asta nu e suficient pentru a le atrage.


De aici, mai departe, intervine aceea bataie de joc la care faci referire.

La ce te referi mai exact cand spui ca isi bat joc de tine?

Ca incep sa te ignore, sa nu te mai caute?
Daca da, raspunsul il ai mai sus.
Daca nu, astept sa-mi spui mai exact cum isi bat ele joc de tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai ce ai vrea? Ceea ce tu ( nu ma refer la persoana ta acum) esti, nu ii trezeste interesul. Soarta. Treci mai departe si nu va mai plangeti de mila atat. Nu ati dat voi peste fata care sa va placa pe asa cum sunteti. Simplu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Endoryus):

E extrem de greu sa gasesti una care sa te placa asa cum esti într-un oras de fițe cum e Constanța. Si daca e sa gasesti afli ca e luata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează