La naiba. te'ai lasat de metale si te'apuci de Lady Gaga...tradatorule
...glumeam
. adevaru ii ca tipa face show'uri bune.nu'mi place ea da o respect pentru ce face pe scena.si pentru ce are in pantaloni
Eu am o parere buna despre ea.Chiar daca s-a zis ca e hermafrodita... oricum cred ca s-a aflat ca a facut asta doar pentru publicitate si ca nu este asa
.
Imi place look-ul ei.Are melodii foarte frumoase, hit-uri devenite rapid si imi mai plac videoclipurile ei perverse
.
Eu cred ca femeia asta are curaj, pentru ca se afisaza in public imbracata in tinute foarte originale!
TE IMPLOR OPRESTE-TE...cauta pe net : "parerea preotilor despre lady gaga"-ai sa gasesti acolo tot felul de chestii ionteresante, dar daca nu ai timp sau nu te omori cu caautarea fiindca esti o prea mare fana a ei uite direct: http://deveghepatriei.wordpress.com/......9-aprilie/ daca nu ai rabdare sa citesti tot,desi iti recomand, da in jois pana iti apare ceva verde (scris)ingrosat downloadeaza si asculta.TI SE PARE INCREDIBIL? e o mare satanista tipa, am fost la un concert d-al ei acum 3 luni si pe scena aparea daca te uitai atent steaua lui david si numarul fiarei pe ea.INCREDIBIL NU? am fost si eu ca tine.am mai cautat si m-am convins ce manipulatoare e tipa!
MariusDSarghe întreabă: