Mie imi place sa pierd timpul rasfoind cataloagele de la avon si nu ma pot abtine sa nu-mi iau cate ceva
de fiecare data
imi plac produsele si nu am avut pana acum probleme cu ele
Nu comand mereu deoarece imi displace ideea de a comanda, fara sa fiu sigura de calitatea produselor, iar apoi sa descopar cu stupoare ca nu primesc intocmai ceea ce sperasem sa primesc... unele chiar lasa de dorit, iar altele sunt bune.Depinde si de fiecare persoana!
Sunt multumita de ele, nu toate sunt bune, dar care le-am folosit eu nu am avut nici o problema cu ele, depinde si de corpul fiecaruia cum le suporta.
Pai unele chiar sunt bune... altele de cacao
... :*:* Tu ce parere ai? Mi-ai luat de curand un rimel. care in catalog acolo aparea cu mult sclipici dar cand a venit comanda si mi la dat era de cacao rau de tot era doar un gel transparent si putin sclipici care nici nu ti le face cum era in poza da acolo![]()
![]()
De restul produselor comandate am doat multumita![]()
![]()
Mie nu imi plac in general produsele astea [ruj, rimel sh mai stiu eu ce
]indiferent de firma...
Folosesc numa creion de ochi![]()
Mie una imi plac numai luciurile de buze, mascara, fardurile de ochii, unele parfumuri, creion de ochii si lacurile de unghii cam atat
Eu folosesc de cand aveam 9 ani, sunt bunicele in afara de sampoane! am auzit ca o fata a facut matreata de la niste sampoane avon, asa ca eu nu falosesc, dar imi iau rimeluri, genti, rujuri, farduri, si lantisoare!
La inceput erau de calitate. Acum doar unele sunt de calitate. Nu iti recomand cremele. Parfumurile unele tin altele nu. De rimel, creion si ruj am fost multumita.
Mi-am luat un rimel de la avon si nu prea sunt multumita de el. O fata a facut coji de la samponul advance techniqes. Ce mi s-a parut bun de la avon : luciurile de buze, parfumurile : pur blanca, incandessence, percive... nici spumantele de baie nu sunt bune am pus aproape jumatate de sticla si nu facea deloc spuma. Sunt produse si de proasta calitate dar unele sunt bune!
Eu sunt reprezenatnt avon si toate clientele mele imi lauda produsele... e adevarat ca nu tote sunt excelente... dar nimeni nu poate face totul perfect
De la avon toate produsele sunt bune in afara de cele pentru cosuri si cele de la color trend.
Daca stii sa ti le alegi sunt bune de exemplu daca iti iei o crema logic ca e buna daca o iei pentru tipul tau de ten, la fel si cu sampoanele si etc. mie sincer imi plac produsele de la avon si sunt si accesibile, nu vorbesc numai in calitate de reprezentant ci si de client
Mama mea le mai foloseste dar si ei i se par porcarii; fara suparare :d deoarece nu sunt rezistenta la nimic...