| inghetsatacufistic a întrebat:

Ce parere aveti despre produsele de la AVON?big grin

Răspuns Câştigător
| Bia:X a răspuns:

Mie imi place sa pierd timpul rasfoind cataloagele de la avon si nu ma pot abtine sa nu-mi iau cate ceva laughing de fiecare datawhistling imi plac produsele si nu am avut pana acum probleme cu elehappy

22 răspunsuri:
| Marii a răspuns:

Nu folosesc pentru ca nu-s bune de nimic. happy

| Emeraude a răspuns:

Nu comand mereu deoarece imi displace ideea de a comanda, fara sa fiu sigura de calitatea produselor, iar apoi sa descopar cu stupoare ca nu primesc intocmai ceea ce sperasem sa primesc... unele chiar lasa de dorit, iar altele sunt bune.Depinde si de fiecare persoana!

| Ana-Maria94 a răspuns:

Sunt multumita de ele, nu toate sunt bune, dar care le-am folosit eu nu am avut nici o problema cu ele, depinde si de corpul fiecaruia cum le suporta.

| Love4ever.EU a răspuns:

Pai unele chiar sunt bune... altele de cacaobig grin... :*:* Tu ce parere ai? Mi-ai luat de curand un rimel. care in catalog acolo aparea cu mult sclipici dar cand a venit comanda si mi la dat era de cacao rau de tot era doar un gel transparent si putin sclipici care nici nu ti le face cum era in poza da acolotonguetonguesad De restul produselor comandate am doat multumitawinkingwinkingwinking

| Aia cu cap mare a răspuns:

Mie nu imi plac in general produsele astea [ruj, rimel sh mai stiu eu celaughing]indiferent de firma...
Folosesc numa creion de ochiwinkinglaughing

Răspuns utilizator avertizat
| Яùxsi a răspuns:

Mie imi place sa comand de la avon. day dreaming

| Morenita a răspuns:

Calitatea lasa foarte mult de dorit sincer eu nu ti le recomand.

| SaRiNoOtZa a răspuns:

Mie una imi plac numai luciurile de buze, mascara, fardurile de ochii, unele parfumuri, creion de ochii si lacurile de unghii cam atatwinking

| Cleona a răspuns:

Eu folosesc de cand aveam 9 ani, sunt bunicele in afara de sampoane! am auzit ca o fata a facut matreata de la niste sampoane avon, asa ca eu nu falosesc, dar imi iau rimeluri, genti, rujuri, farduri, si lantisoare!

| aLyNuSh a răspuns:

Scumpe.big grin

Răspuns utilizator avertizat
| anda1313 a răspuns:

La inceput erau de calitate. Acum doar unele sunt de calitate. Nu iti recomand cremele. Parfumurile unele tin altele nu. De rimel, creion si ruj am fost multumita.

| Clauditza a răspuns:

Unele sunt chiar bune.

| poesia a răspuns:

Am folosit unele produse Avon si sunt multumita.

| Gabriela_2162 a răspuns:

Mi-am luat un rimel de la avon si nu prea sunt multumita de el. O fata a facut coji de la samponul advance techniqes. Ce mi s-a parut bun de la avon : luciurile de buze, parfumurile : pur blanca, incandessence, percive... nici spumantele de baie nu sunt bune am pus aproape jumatate de sticla si nu facea deloc spuma. Sunt produse si de proasta calitate dar unele sunt bune!

| kryss_1640 a răspuns:

Eu sunt reprezenatnt avon si toate clientele mele imi lauda produsele... e adevarat ca nu tote sunt excelente... dar nimeni nu poate face totul perfect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie sincer, imi par niste porcariistraight face. Fara supararewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna sunt bunicele produsele de la avon ...eu folosesc cateva din gama asta nu as folosi creme si sampon pentru ca folosesc de la kallos

| anissa a răspuns:

De la avon toate produsele sunt bune in afara de cele pentru cosuri si cele de la color trend.

| bianca_1917 a răspuns:

Daca stii sa ti le alegi sunt bune de exemplu daca iti iei o crema logic ca e buna daca o iei pentru tipul tau de ten, la fel si cu sampoanele si etc. mie sincer imi plac produsele de la avon si sunt si accesibile, nu vorbesc numai in calitate de reprezentant ci si de clienthappy

| annemaryevanessa a răspuns:

Mama mea le mai foloseste dar si ei i se par porcarii; fara suparare :d deoarece nu sunt rezistenta la nimic...

Întrebări similare