Imi bate inima numai la auzul numelui lui:X:X:X:X:X pe vara imi faceam diverse planuri...Doamne...acum mia mai ttrecut dar tot il adooorr:X::X
Este un tip aratos si frumusel, problema este ca in film arata mult mai bine decat in realitate.In realitate pare asa neangrijit, dar nu stiu poate ma insel, oricum e un tip bun
Of, Doamne! Iar Robert Pattinson? Daca nu mai juca in Twilight, nu-l mai cunostea nimeni si nu mai mureau nici toate pustoaicele dupa el! Nu e frumos din cale afara, e normal.
@nonickname : Nu am de gand sa stau la discutii cu tine, asta e parerea mea si nu mi-o schimba nimeni. Nu-mi spune tu mie ca avea Robert milioane de fane inainte sa joace in Twilight. Era doar un actor oarecare, nu scria in nici o revista despre el, si nu era deloc mediatizat.
Cat despre fete, toate sunt " indragostite" de el, un exemplu il ai chiar mai sus. Nu mi se pare cine stie ce, e chiar normal. Nu are nici o trasatura aparte, decat filmul Twilight il face asa renumit!
Robert Pattinson e un scump... Mi-a placut foarte mult cum a jucat in "Remember Me" ii statea f bine cu tigara in gura
. si rolul de vampir e cel mai potrivit pentru el:X.deci pot sa spun ca e un actor foarte bun
.:X
Deci:
Eu pur si simplu ador Twilight si New Moon.Filmul Twilight l-am vazut de 46 de ori
(nu-s disperata
... pur si simplu ma fascineaza si nu ma plictiseste). Deci, in incheiere e un tip dragut, arata bine si joaca si mai bine
.
αηjеlιqυе de ce esti tu atat de sigura ca Robert Pattison are atatea fane din Twilight?
. Si da, poate chiar de aici le are, sa spunem ca ai dreptate, dar el este celebru si a avut cateva roluri principale inainte de a juca in Twilight.Si oricum, cu ce te deranjeaza?
(deci nonickname sunt de acord cu tine
)
αηjеlιqυе chiar nu aveam intentia sa ma cert cu tine pana m`ai pomenit in discutia ta
Este un actor destul de talentat, e frumosss si joaca foarte bine.Imi place mult de el![]()
Asa, sa lamurim ceva.Pentru [Anjelique], scumpa, pentru cultura ta generala poate tu l-ai cunoscut pe Rpbert in Twilight, dar el a jucat in foarte multe filme, multe difuzate si la tv.Nu stiai tu cine era atunci daaca l-ai fi vazut pentru ca in Twilight a jucat in rol principal, dar ma rog
Si nici nu mor pustoaicele dupa el, e un acor bun ![]()
Hai vedeti cum dati stupid la raspuns
Deci pe rob il ador :X:X
este suberb si joaca foarte bine acum sa lumurim lucrurile : 1) ei bine sa facut remarcat cu seria twilight si ce? fiecare actor are un inceput, un film de succes cu care se face remarcat 2) are multi fani e adevarat si eu sunt o pustoaica ( copila) cum zice αηjеlιqυе dar scrie cumva pe film sau pe el : peste 18 ani sau ce? deci prin uramare este aodrabil :X:X si sunt un fan inrait al lui
am vazut toate filmele lui iar twilight saga ramen cele mia tari filme le-am vazut si le pot vedea la infinit
hihi asteptam eclipsa
hihi
razvanalex24 întreabă: