| Ana-Maria94 a întrebat:

Ce perere aveti ca nu o sa mai primim alocatia? mie nu-mi convine, nu ca nu mi-ar da ar mei bani de buzunar, dar inca 40 de lei in plus nu sctica.

Răspuns Câştigător
| Paris a răspuns:

Esteo lege care practic ar trebui sa intre in vigoare din 2011 insa la cat este de contestata in prezent, peste cateva luni nici macar nu cred ca va mai fi amintita. Oricum este o idee f proasta, fiecare copil trebuie sprijinit, dupa ce ca alocatia nu e de nici 20 de euro, vor sa ni-i mai ia si pe aia. Nu e bine, dar asta e Romanica noastra

13 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Cine a zis ca nu mai luam alocatie?!

Eu nu am auzit, dar ma astept de la orice...In loc sa o mai mareasca ei o iau, oricum 40 de lei ce poti face cu ei, ca nici pentru o iesire in oras nu iti ajung straight face

| xibalba a răspuns:

Ce? cum sa nu primim alocatia?laughing unde ai auzit asa ceva?

| Ea12345 a răspuns:

Alocatie nu mai isu cei foarte bogati, copii de vedete sau persoane publice care nu prea au nevoie.Noua, celor care nu prea avem, ne raman ce 42 de lei in buzunarwinking

| asdgfhresry a răspuns:

E o nedreptata. Ne jefuiesc antipaticii! Hua parlamentul! Lasa ca peste 10 ani ma duc sa candidez la presedentie... O sa ne fie mai bine devil

| costymaximus a răspuns:

Alienati mintali acesti guvernanti ai nostri, dar lasa ca asa meritam daca nu cascam ochii unde punem stampila la vot!

| Katiee^^ a răspuns:

@alllinna, mi-ai luat " vorbele din gura " laughing. Ai dreptate happy.

| viki a răspuns:

O sa se ofere, dar nu pentru toti copiii.Nu vor mai primi cei care provin din familii cu venituri mari...Probabil asa vrea statul sa faca economii.

| Georgianna3723 a răspuns:

Andreutsa, te voi vota!laughing Peste 10 ani o sa am dreptulbatting eyelashes! Ai votul meulaughing

| den a răspuns:

De acord cu alllina. sunt ratati!

| UndercoverGirl_1581 a răspuns:

Haoliooo mancatziash. ce o sa se faca saracii purdei care sunt facutzi pe banda rulanta numai ca sa mearga la scoala sa ia alocatie? vai de mine si de minelaughingrolling on the floor...doamne cata nedreptate, ma rog pentru mine e totuna ca oricum nu ajung pe mana mea banii din alocatiewinking

| dragosvalcea a răspuns:

Numai hoti in conducerea tarii.numai hoti. ce pretentii ai tu cu tara plina de hoti. pup.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niste nemernici, daca ai lor au, au impresia ca toata lumea are.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm, acum am auzit! Daca n-o maresc si ei ca o alocatie din UE, atunci sa n-o mai dea si pe-aia, ca parca e in bataie de joc laughing. 40 lei unui adolescent? Nici sa-si cumpere carti sau bilet de autobuz la scoala nu-i ajunge intr-o luna.

Întrebări similare