| anku_4442 a întrebat:

Ce pot face sa nu mai fiu asa de stresata.ma gandesc la bac, la admitere, la facultatestraight facesimt ca apuc campiisad

Răspuns Câştigător
| AneZniP a răspuns:

Ai grija de tine daca inveti totul va decurge bine ok? SuCCes

3 răspunsuri:
| alecs871 a răspuns:

Ce, deja te-a prins febra bacului?hee hee
Daca acum te stresezi, ce o sa faci cu o luna inainte de bac (atunci cand am inceput sa imi dau si eu seama ca vine bacul). Stai cuminte, daca mai si inveti cate ceva cu atat mai bine, dar acum, voi aveti de dat probele ora la inceput... si in vara 3 examene. E si mai bine si mai aiurea asa, mai bine e ca aveti 3 examene dar imi naspa e ca astea orale le sustineti cu profesorii de la clasa, daca aveti profesori cu burta mare, care sa dea de la ei din burta e binehee hee
Nu te stresa, bacul e un examen... un simplu examen, daca inveti e bine, daca nu inveti copiezihee hee

| Zodiac a răspuns:

NU te stresa prea mult.Si eu am bacul anul asta si nu ma stresez absolut deloc.probele orale sunt usoare pentru ca le dam cu profi de la clasa...La celelalte trebuie sa invatam... Ocupati timpul cu altceva.

Peace

| november a răspuns:

Stai relax ca o sa fie binehappy cand esti stresata uita-te la un film, sau asculta muzica, vezi u, numa nu sta cu gandul la bac ca mai rau faci