| andreisergiu123456789 a întrebat:

Ce poți face doar cu c#?(profesie si salariu)

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Un simplu cop paste de aici http://gazeta.info.ro/fundamentele-programarii-i-c/ nu cred ca ii raspunde la intrebari. Daca te plictiseai mai bine te uitai la un film

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce ai putea sa faci cu un limbaj de programare decat programare?
oricum in momentul in care te numeste programator limbajul devine doar o unealta si atat... adaptarea la alt limbaj va fi extrem de usoara.

salariul in it nu ti l poate spune nimeni. nu exista salarii fixe, ele variaza in functie de experienta, cunostinte, proiectul la care lucrezi, firma la care lucrezi, orasul in care lucrezi, felul in care iti negociezi salariul

| tintareco a răspuns:

Motivul principal pentru care C# este unul dintre limbajele alese este acela că limbajul este, în momentul scrierii articolului, cel mai folosit pentru crearea de aplicații pentru platforma Microsoft. Există alternative, dar C# s-a impus. Viitorul nostru serial dedicat dezvoltării de aplicații pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Windows va porni de la premisa că elementele de bază ale acestui limbaj sunt cunoscute.

Se spune că C# este varianta Java a celor de la Microsoft. Este adevărat până la un punct; cel puțin elementele de bază sunt foarte asemănătoare și există o mulțime de concepte introduse de Java care au fost preluate de C#. Dar, C# nu este doar o copie Java sau o alternativă care oferă exact aceleași facilități.

Startul va fi asemănător celui de la limbajul Java; va părea mai dificil comparativ cu alte limbaje, dar veți vedea că lucrurile devin din ce în ce mai simple. Limbajul este intuitiv și șansele de a greși sunt reduse. Va trebui să aveți puțină răbdare. Elementele de bază prezentate în cadrul acestui prim articol vor părea complicate. Din fericire, trebuie să știți doar că se poate face, că așa se face și nu de ce trebuie scris atât de mult cod.

Datorită faptului că este utilizat de atât de mulți programatori, multe lucruri au fost deja făcute de alții și limbajul de permite foarte ușor să folosim codul scris de alții.

Există multe tehnologii care utilizează limbajul C#. Folosind acest limbaj vom putea dezvolta aplicații software care vor rula pe calculatoarele obișnuite, pe tablete sau pe telefoane. Poate fi utilizat și în alte scopuri (de exemplu aplicații care rulează pe servere), dar de obicei există alternative care se potrivesc mai bine. Deși este posibilă utilizarea altor limbaje, cam tot ce are legătură cu aplicațiile mobile pentru Windows va fi scris, în principiu, în C#.

Întrebări similare