| Anonim2kk5 a întrebat:

Ce sa fac daca mamei mele ii este rusine cu felul in care arat eu? Am parul vopsit in 2 culori partea de sus e neagra si jos e putin alb. Ea spune ca m-am transformat si ii e rusine cu mine si ca regreta ca m-a lasat sa ma vopsesc. Imi vine sa plec de acasa nu imi place de cum se comporta. Cu cuvintele ei a zis ca are de suferit din vina aspectului meu. Numai mie mi se pare penibil? Toti colegii mi-au zis ca imi sta fain. Pana ca si un profesor a zis asta. Doi profesori s-au luat si ei de mine dar sincer nu inteleg de ce conteaza atat de mult cum arata cineva decat ce are in creier. O seara frumoasa!

3 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Niciodata, dar absolut niciodata sa NU crezi in ce-ti spun colegii, fiindca este taman pe dos!
Colegii se vreo bcuura intotdeauna de nereusitele tale, se vreo amuza pe seama ta si daca pot sa te faca de rusine, o vor face, fiindca este specific varstei si copiilor sa se bucure de necazul altuia.
Pe de alta parte, mama ta te va iubii intotdeauna si iti va spune adevarul, pentru ca nu va accepta niciodata sa te faca de rusine sau sa rada de tine.
Daca si profesorii s-au luat de tine, a tunci este clar ca ai ajuns de rasul scolii si nu esti capabil sa intelegi ce este rau cu tine.
Pacat ca-ti crezi colegii si nu mama, dejamagind-o, demonstrand totodata ca nu prea ai creier, ca de-l aveai nu te puneai intr-o situatie atat de ridicola.

| UnDiavol a răspuns:

Nu pune la inima o data ce tu Iubești cum arăți și te simți bine in pielea ta așa cum arați și totul este frumos de ce să-ți mai pese ce spune alți? ce rost mai are care ar fi rostul? Lăsai sa latre cât vor nu pune la inima de ce sate schimbi pentru alți? Nu ai de ce lumea oricum o sate judece orice ai face tu crede-ma happy orice ai face te. Or judeca pentru orice prostie in parte happy nu mai pune la suflet nici la inima lăsai sa zică ce vor sa fi fericita ❤️

| osas1234 a răspuns:

Zii si tu ca s-a facut mai batrana si tot iti este rusine cand iesi cu ea pe undeva

Întrebări similare