|

Ce sa fac? Sufar de la o vreme de depresie si anxietate si uneori am ganduri sinucigase.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Cel mai bine este sa mergi la un psihiatru care iti va prescrie medicatie si cel mai probabil si sedinte cu un psiholog.Am suferit si eu de depresie severa si atacuri de panica si nu poti trece singur si fara ajutorul unui specialist peste asta.Medicamentele te vor ajuta sa te simti mai calm si vor ameliora starea constanta de tristete iar psihologul te va ajuta sa inveti si ce sa faci ca sa te simti mai bine.Depinde cat de grava iti este starea, s-ar putea sa ai nevoie doar de psiholog sau doar de medicamente. Vorbeste cu parintii tai si fa-ti o programare, nu te costa nimic daca te duci la un psihiatru care lucreaza intr-un spital de stat.Mult noroc si sper ca te-a ajutat raspunsul meu.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Stiu ca suna a cliseu, dar du-te la un psihiatru. Exista medicamente pentru asta, care te pot ajuta (sau nu). Incearca si la un psiholog.

| a răspuns:

Tot ceea ce trebuie să faci este să-ţi scrii problema cu care te confrunţi, fie că este vorba de numele unei boli sau de un necaz prin care treci în prezent, pe o foaie de hârtie şi apoi să-i dai foc. Acest ritual te ajută să alungi suferinţa în cel mai rapid mod cu putinţă. În momentul în care te decizi să faci acest pas, este important să fii sigură că vei obţine rezultatul aşteptat.

| a răspuns:

Consulta un psihiatru.Si in primul rand vorbeste cu un prieten sau o prietena in care ai incredere..Si gandeste pozitiv!

| a răspuns:

Trebuie sa cauti cauza care a dus la aceste rezultate. In subconstientul tau s-au adunat multe ganduri care au generat ulterior stari de depresie, anxietate, ganduri sinucigase. Trebuie sa iti pui intrebarea `de ce?`
De ce sunt sufar?
Pentru ca...,
Ce trebuie sa fac pentru a schimba asta?
Sa fac cutare lucru... si actionezi. Si sa fii perseverent in a actiona, indiferent de obstacole. In momentul in care vei rezolva cauza te vei simti multumit. In perioada asta incearca sa manaci cat mai multe fructe si sa stai in natura cel putin 30 de minute.