|

Ce se intampla cu generatia din ziua de azi?

Nu ca as face parte din alta categorie am doar 15 ani, dar peste tot vad oameni care iau in calcul doar aspectul fizic pentru o posibila relatie. Chiar este incredibil sa vezi cat de mult poate avansa prostia... Parca ar fi un virus.

Chiar atat de putini au ramas cei care cauta calitati si valori la o fata? Si nu doar fund, sani si daca este imbracata in ultimul trend.

Cand vad generatia care vine din urma imi amintesc cum eram eu la varsta lor, si imi dau seama ce face internetul si televiziunea din mintea copiilor.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Uite marteck, si eu la randu meu asa spun de voi, eu am 20 de ani, sunt generatia '91, eu nu am avut unele lucruri care le aveti voihappy insa nu toti sunt la fel, nu toti din generatia ta sunt cum spui tu, sau din generatia mai joasa, de 12 anihappy
Ei bine, sa iti explic, eu la 15 ani jucam jaru si ascunsea, ratele si vanatori, si alte jocuri copilaresti.
Eu daca te pun pe tine la 15 ani sa iesi sa joci jaru, cred ca imi dai o palma, sau ma injuri.
Ei bine, asta e, lumea se schimba.
acum numai joaca ei copii de 12 ani jarul, sau pititea, etc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu cand ii vad pe cei de varsta ta, la randul meu, imi amintesc cum eram eu, desi au trecut doar 3 ani de atunci. Invata sa te obisnuiesti cu faptul ca lucrurile se schimba repede si apar diferente mari intre generatii.
Apoi, referitor la subiect, de ce sa judecam noi criteriile altora de a isi alege parteneri? Suna a o oarecare frustrare, sincer. Asa se vede din exterior, daca ma intrebi pe mine. Fiecare isi alege prietenii si partenerii de viata dupa propriile criterii; ai alte criterii, pune-le in aplicare, nu astepta de la altii sa o faca. Sper sa intelegi chestia asta mai repede decat am inteles-o eu, iti va servi bine pe viitor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt din cauza anturajului si din cauza modei.Ei sunt dependenti de moda.happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează