anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se intampla? TPU nu mai e asa activ de ceva vreme. Toate intrebarile pe care le pun au raspunsuri 0, marea majoritate adica.

Ce se intampla?

Răspuns Câştigător
| Coriine a răspuns:

Pai,simplu fapt este acela ca toti doresc funda, am vazut multe raspunsuri iar la sfarsit su fraza"Fundaaaa, te roooogpuppy dog eyes?".Ei bine,daca ei isi aleg o intrebare care o stapaneste o persoana care urastea aceasta fraza la fel ca si mine,este normal ca nu ii da`funditahappy, si ei deja isi pierd speranta ca vor mai primi fundita, ca nimic ce zic ei nu e corect...Si pana la urma mi-se pare ok, decat sa dea un raspuns plin de scarba si dezinteres.Am pus o intrebare in care am cerut o melodie care sa o asculti cand esti foarte suparat,si am primit un raspuns in care acea persoana isi batea joc pur si simplu,mi-a dat niste melodii absulot scarboase,iar la sfarsit a spus o fraza extraordinar de nesimtita,si decat sa procedeze asa, mi-se pare mai bine sa nu dea nici un raspuns happy.
Deci faptul pentru care TPU, nu mai este a"asa activ"este DEZINTERESUL fata de problemele altora. happy

5 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

deoarece lumea nu mai are aşa de mult timp de TPU

| ZEU93 a răspuns:

Poate nu gasesc un sfat bun sa-ti dea si e expresia aia, daca taceai filozof ramaneai tongue dar acus o sa ma uit eu peste intrebari sper sa pot raspunde la cateva big grin

| bianca9422 a răspuns:

Buna!
ma intristat intrebarea ta sa stii

poate pentru ca e vacanta,pentru ca vine pastele,curatenia de primavara

sau poate nimeni nu a stiut raspunsul la intrebarea ta

te rog, daca mai ai intrebari cu raspunsuri 0, lasa-mi un mesaj privat si am sa incerc sa te ajut indiferent de intrebare ok? (in cazul in care eu nu o vizualizez deja pe site )

te pup si paste fericit!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nu raspunde nimeni; la intrebarile tale si emu mai am unele cu zero uni mnu stiu ce sa iiti raspunda ca sa i comnvingi poti sa spui ca le dai vunda sau vot si asa poate o sati si raspunda

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga Bianca, multumesc de ajutor, nu-ti fa griji! Va multumesc si voua celorlalti. Intr-adevar, @alcsa, si eu urasc fraza aceea cu: "funda pls" sau multe altele. Eu oricum dau acele funde si voturi, insa nu mi-e firesc sa formulez intrebarea ca pe un. targ sa-i zic.
In fine.

Multumesc tuturor! Paste fericit si voua!