| Jameson a întrebat:

Ce sens are viata? eu nu am gasit sensul vietii pana acum.
Nu stiu ce rost are ca traiesc.

Răspuns Câştigător
| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Of,ce intrebare enervanta.Mereu o vad.
Este vorba de mai multe sensuri ale vietii,potrivit ideologiilor tale,a conceptiilor,a viziunii tale asupra realitatii,a intregului univers.
Sensul vietii este cum vrei tu sa fie, sau cum vrei tu sa-l urmezi.
Poate fi perpetuarea speciei umane un motiv bineintemeiat, un sens al vietii cu care poti trai pana vei muri.
Poate fi o sumedenie de sensuri ale vietii, ca sa tineti minte cu totii, nu exista doar un sens al vietii.Sensul vietii esti tu,tu dai viata sensului vietii,tu il formezi,tu iti creezi propriile principii,si de asemenea, tu le urmezi.
Alege un sens al vietii, alege un destin, alege cum doresti sa iti traiesti viata.Tu esti alegatorul sensului vietii, tu reprezinti totul.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ce te-a apucat acum? Viata are rost sa o traiesti indiferent cum vrei sa o ai si cand mori se termina tot, viata poate fi plictisitoare sau buna daca te bucuri de realizarile tale.

| Tmcn a răspuns:

Depinde şi ce vârstă ai. Dacă stai şi te gândeşti, e acelaşi ciclu, şcoală,liceu,facultate, job, familie, nepoţi.
Trebuie să-ţi găseşti o pasiune, un ţel. Poţi fi altfel decât ceilalţi, poţi să alegi alt drum.Pentru fiecare dintre noi, acest sens al vieţii e diferit, fiecare avem alte ţeluri, alte idealuri. Dacă cineva doreşte să-şi întemeieze o familie, altcineva să se realizeze profesional, şi altcineva trăieşte momentul.
Ieşi din rutină, fă ceea ce îţi place, viaţa poate fi prea scurtă pentru regrete. Nu căuta sensul ei, doar trăieşte-o.

| valentingb a răspuns:

Pentru moment, scopul tau in viata este sa gasesti sensul vietii tale. Majoritatea oamenilor gasesc o persoana pentru care traiesc si pentru care lupta sa-i ofere tot ce se poate, unii traiesc pentru mai multe persoane, unii fac voluntariat, altii fac multi bani, cu care ajuta alti oameni, le schimba viata in bine, deseori, salveaza vieti. Te vei simti implinit atunci cand vei vede ca ceea ce faci tu, ajuta pe altii. Vei fi mandru de tine, iar un "multumesc" din partea cuiva iti va dovedi ca tot efortul tau, merita!
Nu trebuie sa fii doctor ca sa salvezi o viata, sunt multe alte metode. Tu alegi.

| Kaℓi a răspuns:

Viata nu are niciun sens, niciunul intrinsec. Asa cum nici vioara nu are muzica.
Fiecare ii da vietii sale sensul pe care il doreste, chiar daca e o iluzie. Noi dam sens vietii, noi cream muzica.

Răspuns utilizator avertizat
| SANDRA25 a răspuns:

Nu cred ca are un sens pe care noi sa il putem intelege in atat de scurt timp, el poate exista in tot ce ne inconjoara cred ca sensul este sa supravietuiesti cu brio la toate incercarile si sa fi impacat.