Întrebare recomandată | ANONIMU3O02 a întrebat:

Ce soluție aveți împotriva bullying-ului?
Azi un grup de 4 persoane mi-au luat toți banii și aproape tot ce avem în ghiozdan mai puțin telefonul, suntem de aceeași vârstă dar sunt mai buni la bătaie și nu pot sa ii dovedesc. Părinți meii nu se baga pentru mine in chestii de genul. Ce as putea face ca sa scap de indivizii ăștia?crying

Răspuns Apreciat de Editori
| Laura678 a răspuns:

Bună, te poți duce la politie și să dai o declarație despre aceasta situație, de-asemenea nu cred ca părinții tăi sunt atât de indiferenți încât lasa niște idioti să îți facă toate cele.
Cat despre " mai buni la bataie", în ziua de azi ești cu mult mai Inteligent dacă știi sa rezolvi o problema cu propriul creieras decât cu pumnul.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Laura678):

La Politie nu poate face plangere, ca-i minor! Doar parintii lui sunt cei care pot face plangere fiindca sunt tutorii legali ai copilului si au aceasta obligatie.

| Laura678 a răspuns (pentru Violleta2022):

Într-adevăr, în comentariul meu i am menționat sa vorbească mai în detaliat cu părinții lui. "de asemena nu cred ca părinții tăi sunt atât de indiferenți încât lasa niște idioți sa îți facă toate cele".
Ca bănuiesc ca banii de buzunar sunt tot ai lor, dacă nu i ar interesa de starea copilului lor care trece pin acest eveniment.
Cat despre faptul ca ești minor sau major, mi se pare o prostie, mai ales ca în adolescenta prin cunoașterea mai multor oameni dai și de persoane cu intenții rele, iar părinții de genul o sa îți zică doar sa "ignori situația" când tu devii victima lor.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Urgent spui dirigintei sau directorului scolii!

| sierra1 a răspuns:

ăsta nu e bullying, e tâlhărie. Soluție = poliție

https://lege5.ro/gratuit/gezdmnrzgi/talharia-codul-penal?dp=gqytsojuhe2tm

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Se numește gubălit în argou. La poliție.

| Stanciu_Agnes_Daniela_1994 a răspuns:

Depinde. Daca acesti copiii sunt cu tine in aceeasi școală, poti apela la diriginte/director.