| Justme_5871 a întrebat:

Ce tipuri de fete va plac? (din punct de vedere comportamental dar si fizic )

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Frumoase (corp superb, ochi mari, buze moi), feminine, delicate, sincere, destepte, fidele, iubitoare... oricum nu exista asa ceva tongue

1 răspuns:
| AdelinaC a răspuns:

Iti dai seama ca aproape toti baietii o sa-ti raspunda la fel doar ca formulat diferit. Sfatul meu este sa nu te iei dupa unul sau dupa altul ca sa fii pe placul baietilor...trebuie sa fii tu insati fara sa te amagesti cu tot felul de raspunsuri(unele care poate nu se potrivesc cu insusirile tale si care te vor supara).
Majoritatea baietilor vor fete frumoase DAR proaste, chiar daca nu recunosc asta si baga tot felul de vrajeli cum ca sufletul e important doar ca sa atraga fetele.Multi spun ca nu vor fete cu fite...dar cauta numai din astea.
Alti baieti(foarte putini si nu vei gasi din astia pe net, chiar iti doresc sa intalnesti unul si sa il meriti)pun accent pe suflet cu adevatar fara sa le pese de trup.Acesti baieti vor doar o fata desteapta,serioasa, care sa nu stea toata ziua cu fite si cu farduri si cel mai important... ceea ce primesc asta si daruiesc, nu asteapta pomana de la fete cum fac majoritatea.