| LCD a întrebat:

Cei cu atata Hanca Montanca?
laughing e peste tot

10 răspunsuri:
| Angiutssa a răspuns:

Deci "vip-ul" asta parca a hipnotizat toata populatia! Verisoara mea de 7 ani are tricouri si lenjerie, ca sa nu zic altfel, cu HM! La scoala am vazut pe un panou:"Vedeta saptamanii:HM"! Mie nu-mi place(ma scuzati, dragi fani!)... Da' e "trendy", ce sa facem...

| Yarinn a răspuns:

Roz, sclipici, paiete, un zambet larg ca de cal si, era sa uit, e blonada, ca Barbie... De ce n-o place toata lumea, ca doar e la moda si e foarte "cool"?
M-am saturat de ea...si acum ii multumesc Domnului ca am un frate care e cu "Ben 10" si "Bakugan", nu o sora obsedata de Hannah!

| BuBuLyNa a răspuns:

O urasc e de copii mici! e super naspa! cui ii place?

| cristiancristir a răspuns:

E la moda acum. E cool.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai e "pa trend" laughing

toti copilasii o plac... e vedeta...
si se imbraca cu mult roz, paiete, sclipici...tot arsenalul...

mie una nu imi place happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai, vai dar esti atat de demodat [ glumesc ], nu ai aflat ca nu o mai cheama Montana? E Hannah Orfana tongue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cica e cel mai nou si mai cool brand al unei firme care produce hanorace pentru. munte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...in primul rand e plina paiete, sclipici, „frumusete" etc. Fetitele o adora laughing Acel zambet „adorabil" de'mi vine sa'i bag una de'i cad dintii [scuzati'ma, fanilor, imi spun doar parereawinking] plus ca e blonda si seamana cu asa zisele papusele Barbie [care si acelea sunt pline de sclipici etc. eu una cred ca de acolo s-a inspirat laughing]
Am noroc ca sora mea e micuta si se ia dupa mine in ceea ce priveste muzica, deci nu are cum sa ma sece cu Chioara Prostana happy [inca o data, scuze fanilor on the phone

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ati observat ca nu a comentat nici un fan? laughing

| alexutzzzzzzzza a răspuns:

Prosteala...va trece si asta ca si altele.