anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ciao! Am o problema.De obicei eu sunt zambitoare, vesela si nu am probleme dar de cand imi place de un baiat nu mai sunt eu. Dupa ce vorbesc cu el mi se pare ca as fi putut fi mai originala, mai amuzanta, mai buna.Mereu am momente penibile in fata lui sau...chiar cu el.Nu mai pot, trebuie sa fac ceva sa nu ma mai simt asa pentru ca imi distrug viata.Il iubesc prea mult.De 2 ani imi place de el la fel de mult.Nu vreau sa par disperata dar nu mai rezist si sa ii zic ceva nu am curaj(nici nu se mai pune problema:-J). Ceva sfaturi va rog:*. Si fara insulte va rogg.Multumesc pentru tot >big grin

Răspuns Câştigător
| Mihaela987 a răspuns:

Stai linistita, asa e cand esti indragostita. patesc si eu si ma gandesc cate o saptamana de ce am zis un lucru si nu altul si oare ce a gandit el atunci. dar numai tu observi asta, lui i se pare totul e normal sau daca a observat sigur s-a gandit "ma place" si probabil si el a patit de mult mai multe ori ca tinehee hee

nu-ti mai bate capul cu asta. fii tu insuti

>big grin

2 răspunsuri:
| doriiy a răspuns:

Incearca sa fii tu cand vb cu el :p simte`te bine. al`fel. nu vad nimic al`ceva de facut. bafta :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hey! Vrei sa auzi parerea unui baiat? Sunt km in aceeasi situatie cu tine. Mi se pare ca sunt mega penal cand vorbesc cu ea, dar toti prietenii ma considera de gasca, funny etc. Am aflat ca ea ma plc(e esentzial). Am inceput sa vb mai mult cu ea pe mess(dar nu m-am lasat de carte). Nui nicio problema doar ti se pare. Just try to speak with him!winking