| Bianca777 a întrebat:

Cine are sindromul Gilbert de pe aici? Sunt curioasa sa vad daca mai sunt persoane in aceeasi situatie. Cum se manifesta la voi? Pentru mine cel mai deranjant lucru e faptul ca ochii mei nu mai sunt asa albi cum erau inainte

3 răspunsuri:
| Admiral0 a răspuns:

Eu l-am depistat la dermatolog laughing Mi-a prescris Sotret pentru acnee mai severă și nu a putut să-mi dea doza mare că tot creștea bilirubina prea mult laughing

Eu nu observ efecte la mine, doar atunci creștea foarte mult nivelul bilirubinei, dar nu am ajuns să mă gălbejesc laughing Din câte am înțeles, când se întâmplă asta ar fi icter.

| IRINACRETU a răspuns (pentru Admiral0):

Bună ziua, vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Sotret, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.

| Admiral0 a răspuns (pentru IRINACRETU):

Puteți să le transmiteți direct că nu sunt mulțumit de mizeria voastră de medicament, nu vă mai dau nicio dată de contact. Am urmat tratamentul 2 ani de zile. Într-adevăr, fața mi s-a curățat după ceva vreme, dar am mai puțin de 1 an de când am încheiat tratamentul, doctorul dermatolog spunându-mi că am terminat, iar fața începe deja să mi se umple cu coșuri. Concluzia: timp, nervi și bani pierduți pe degeaba. Tot timpul aveam probleme cu uscăciunea, oricât de des îmi dădeam cu creme, inclusiv ele prescrise. Nu m-a afectat la nivel psihic cum scrie pe net, dar NU RECOMAND la nimeni să treacă pe Sotret. Mai degrabă trece acneea odată cu vârsta si așa si e până la urmă. Îmi pare rău că am băgat așa ceva în mine.