Stiu ca e foarte foarte vechi, dar mie imi place mult "Pe aripile vantului"
"Postasul suna intotdeauna de doua ori"
"Taxiul destinului"
"Mesaj de departe"
"Cartita"
"Lupul"
"Frankenstein"
"Tenebre"
"A streetcar named desire"
"Tristan si Isolda"
"Tinta dubla"
"Terminatorul"
"Ape intunecate"
"In ritm de hip hop"
"Un loc intunecat"
"Petrecere la bord"
"Gremlins"
"Shaun of the dead"
"The shining"
"Rosemary's baby"
"Jaws'
"Sweet November"
"Sex and the city"-the movie
Filme inteligente? Memento, Hard Candy.
filme dragoste : City of Angels, Seven Pounds
filme viata : The pursuit of happyness.
La toate le dau nota 10. Enjoy.
Romantice : a walk to remember, if only, P. S. i love you
Psihologic ( viata) : Memento
Drama: Babel, Closer, Seven Pounds
Love actually(comedie, romantism, drama toate la un loc) plus un scenariu destept
Deci...
1)Angels and demons
2)Codul lui Da Vinci
3)Donnie Brasco ( acesta e unul cu gangsteri. dar poate fi catalogat ca fiind de "familie " .gen Godfather )
4)Silent Hill ( un horror cu poveste nemaipomenita)
5) Pe aripile vantului ( am plans
)
Filme care mi-au placut si le-am vazut din cele mmentionate mai sus sunt "Mesaj de departe" "In ritm de hip hop" "Sex and the city" "Sweet November" "Pe aripile vantului" "O iubire de neuitat" "If only" "Bring it on" ar fi mai multe da mi-e somn
sper sa le vizionezi
Eu sunt interesat de filme faine, cu teme inteligente.
Cele mai faine sunt : " Ciocolata cu Dragoste" si "Chicago".
Ziua Buna!
PS. bunny, cu ce este filmul " Gremlins"?
Eu am vazut unul mai demult o mama perfecta,...
devdas, e indian, tot drama,...
un comisar acuza, ultimul cartus, toate cu sergiu nicolaescu,...
Un alt film foarte bun, pe langa cele enumerate de Flav, este "A beautiful mind".
Starway to Heaven (drama), este un serial are 20 de episoade a trecut 1 zi de cand l-am vizionat si inca nu mi-l pot scoate din cap.Fiecare episod dureaza o ora, eu m-am uitat la tot fimul...nici la wc nu mai aveam degand sa plec isi incepu-se efectul din primul episod.Descriere:"Povestea a doi prieteni de cartier, se cunosteau de mici si au fost intotdeauna unu de partea celuilalt atunci cand au avut nevoie, doar ca in viata fetei a venit o mama ceva gen Cenusareasa, aceasta si-a adus si plozii cu ea si i-au facut viata cosmar fete-i (*nu doresc sa mi-l mai amintesc...asta da drama), baiatul a trebuit sa plece in america pentru o vreme, sora fetei a incercat sa le impiedice intalnirea de plecare, pana la urma sau intalnit si el i-a promis fetei ca la intoarcere ii va darui ca, cadou o pictura cu o lume fara diferente, durere si suferinta (Raiul). La intoarcere sora fetei afland ca baiatul este la aeroport si fata pleaca dupa el sa-l intalneasca, fiind geloasa a urmarit-o pe fata si a dat cu masina peste ea si de aici ea si-a pierdut memoria.restul ramane sa vedeti ce sa intamplat.Nu mi-as dori sa vedeti sfarsitul (sau daca o so faceti luati-va galetile langa voi si cateva batiste). Eu ii acord Nr. 1 in topul meu de filme gen: drama.
CiocolataDulce întreabă: