XD,vine de la emoticoanele de la mesenger,doar ca aici este o combinatie XD este combinate intre semnu de dragoste(:X) si de ranjet sau zambet larg, cum vreti voi sa o luati () pe scrut inseamna Afectiune si Bucurie, depinde in ce context il foloseste
Poate vrea sa faca :X= placere, bucurie si emotii si e acea figura care se hlizeste adica un ras mai ascuns
Buna :*
xd= : x si : d sunt emoticoanele de la mess. mai mult cei emo le folosesc. ese ceva gen xoxo. dar Xd este o fata mai crazy... de obicei cand spui ceva nebunesc zici la sf Xd. sper ca te.am ajutat scump.o te pup >
Nici eu nu stiu si vreau sa aflu ca si eu tot asa vorbesc cu o persoana si imi da xD
XD - este un emoticon format din litere. ca: : ); ) : P : o :3 Daca iti intorci capul, ai sa vei ca "xD" seamana cu niste ochi impreunati in foma de X si cu un D pe post de gura.
sper ca te'am ajutat ^^
XD este un emoticon.Un emoticon te face sa intelegi fata persoanei in momentul convorbiri cu el. Emoticoane sunt: XD,,:X,:* etc.Dar ca diferenta dintre ele e ca unele se folosesc pe yahoo messenger si unele pe windows live messenger si sunt putin diferite.Pe yahoo se foloseste
si pe windows live se foloseste XD care au acelasi inteles.
LalLyBoOmD întreabă:
Ann2info întreabă: