| EleM a întrebat:

Cine imi explica ce inseamna " xD "
O persoana cu care vorbesc imi tot scrie dupa fiecare replica"xd"si nu stiu ce semnifica?
Funda:X

Răspuns Câştigător
| SaSwk3 a răspuns:

XD,vine de la emoticoanele de la mesenger,doar ca aici este o combinatie XD este combinate intre semnu de dragoste(:X) si de ranjet sau zambet larg, cum vreti voi sa o luati (big grin) pe scrut inseamna Afectiune si Bucurie, depinde in ce context il foloseste

8 răspunsuri:
| Miina a răspuns:

Buna
xD=:d
Fata aia zambitoare.
Funda?puppy dog eyes

caramela
| caramela a răspuns:

Poate vrea sa faca :X= placere, bucurie si emotii si big grin e acea figura care se hlizeste adica un ras mai ascunswinking

| Genuitoarea a răspuns:

Buna :*
xd= : x si : d sunt emoticoanele de la mess. mai mult cei emo le folosesc. ese ceva gen xoxo. dar Xd este o fata mai crazy... de obicei cand spui ceva nebunesc zici la sf Xd. sper ca te.am ajutat scump.o te pup >big grin

| pinkystyleツ a răspuns:

Nici eu nu stiu si vreau sa aflu ca si eu tot asa vorbesc cu o persoana si imi da xD

| Trolliţă a răspuns:

XD - este un emoticon format din litere. ca: : ); ) : P : o :3 Daca iti intorci capul, ai sa vei ca "xD" seamana cu niste ochi impreunati in foma de X si cu un D pe post de gura.

sper ca te'am ajutat ^^

| poliku a răspuns:

XD este un emoticon.Un emoticon te face sa intelegi fata persoanei in momentul convorbiri cu el. Emoticoane sunt: XD,big grin,:X,:* etc.Dar ca diferenta dintre ele e ca unele se folosesc pe yahoo messenger si unele pe windows live messenger si sunt putin diferite.Pe yahoo se foloseste big grin si pe windows live se foloseste XD care au acelasi inteles.

| cezarikamiss a răspuns:

Sall Ella:
xD si =D sunt la fel.

| cezarikamiss a răspuns:

Buna ella: xD si =D sunt cam la fel!