| brunetteee a întrebat:

Cine imi zice si mie niste farse pentru 1 aprilie? la cele mai amuzante dau fundita >:

2 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

1. Poti sa lipesti o fisa sau o bancnota pe jos la intrarea in clasa/afara pe trotuar! O sa fii surprins cati or sa se aplece sa o ridice!

2. Poti sa schimbi zaharul cu sarea.

3. Furiseaza-te seara in camera parintilor sau a fratilor si fixeaza alarma ceasului cat mai devreme.

4. Intr-o cutie cu lapte adauga colorant alimentar. Nu este toxic si ii va speria pe cei care vor vrea sa-l consume!

5. Lipeste cu un scoch incolor capacul si colacul de la wc (asta daca ai boala pe femei sau cacaciosi :P ). O surpriza neplacuta pentru cineva care se grabeste sa ajunga la baie!

6. In timp ce doarme cineva pune intr-o farurie mai multe hartii, du-te in fata lui, da-le foc si striga tare dupa ajutor. Cu siguranta va fi o pacaleala pe care nu o va uita prea usor!

7. Lipeste-i prietenului tau pe spate o banda anti-furt. In momentul in care va incerca sa iasa din magazin o sa declanseze alarma.

8. Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) in care ii s-a suspendat permisul si ca este cercetat penal pentru omor.

9. Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca fiica/ fiul lor va fi exmatriculat intr-o saptamana si ca sunt obligati sa se prezinte la scoala in data de XX. XX. 2009 la ora XX pentru o sedinta cu directorul.

10. O farsa destul de buna este sa bagi varfuri de chibrit in tigari. Cel care le va incerca va avea parte de o surpriza nu tocmai placuta!

11. Mai poti pune ulei pe gresie :)

12. Sa schimbi iala la usa

13. Sa dai foc la o hartie, cand cineva doarme si sa strigii cat te tine gura focccccccccc!

majoritatea faselor sunt inventate de mine si apartin situl www.ozi.ro

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ba frate ce copy paste,,,