|

Cine ma ajuta dau funda. Un baiat mi-a trimis o scrisoare de dragoste prin tro colega deamea.eu am crezut si am inceptu sa vb pe mobil cu el dar m-am saturat, el cind treceam nici nu ma saluta si nu i-am mai scris apoi mi-a scris ca tot ma iubeste si asa a continuat 2 saptamini eu i-am spus sa-mi daie pace peste o saptamana iar imi scrie ca ma iubeste. dupa parerea mea este timid dar cu celelalte fete orbeste foarte bine. dati-mi va rog un sfat cum sa aflu ce vrea el de la mine si daca chiar ma iubeste.Plizzz

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Draga Nutza,
Exista mai multe cazuri :
1. El de fapt nu iubeste persoana care esti tu de fapt, ci un fel de proiectie a ta in mintea lui. Ii este frica pentru un eventual contact direct pentru ca se teme ca o sa-i distrugi visele.
2. Este timid. Nu ai ce-i face, asa e el happy. Incearca sa-l impulsionezi, ca de exemplu, saluta-l tu prima, si vei observa ca iti va raspunde placut surprins cu un zambet. Asteapta pana ce se acomodeaza cu tine, scrie-i pe telefon sa va intalniti undeva, etc. Dar mai intai incearca sa-l observi mai detaliat in realitate, pentru ca uneori persoana din spatele cuvintelor cu coincide cu cea din realitate.
Multa sanatate happy

4 răspunsuri:
| a răspuns:

In primul rand nu ai specificat cati ani ai, dar cred ca ar trebui sa-l opresti intr-o pauza si sa vorbesti cu el sa vezi ce se intampla.numai asa poti afla cu adevarat ce se intampla, fiindca orice iti zicem noi nu este in totalitate valabil.Noi doar ne dam cu parerea. fundabig grin?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

El e singurul cu care trebuie sa vb si sa il intrebi, el te poate lamuri

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie daca si tie iti place de el spune-i si zii sa vb si cu tine ca totusi veti fi un cuplu
daca nu spune-i ca s-a terminat si sa te lase in pace

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,
Pai ce sa zic si eu sunt intr.o situatie cam asemanatoare, dar sa.ti raspund la intrebare.Probabil este extrem de timid cand este vorba de o fata pe care o place si simte ca nu e ca celelalte si de aceea se poarta asa. Cum sa procedezi nu prea stiu ce sa zic, daca esti genu de fata mai tupeista intreaba.l direct ce vrea si de ce iti zice intruna ca te iubeste prin mesaje si in fata nici nu te baga in seamahappy.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează