Imunostim, are cateva plante care intaresc sistemul imunitar si implicit psihicul, avand un psihic puternic nu-ti va pasa prea mult de ceea ce spun ceilalti, femeile plinutze sunt foarte frumoase, au ochi expresivi, obrajii sunt la frumosi la o femeie rotunda la fata decat la una slaba.
Ai slabit fortat, te-ai anemiat si au inceput sa para sensibilitatile, nu trebuie sa iti pese de ce spun ceilalti, mai bine mai plinutza dar sanatoasa decat slaba (acida urata si rea)
Nu cred ca toti colegii se poarta asa. Incearca sa ii ignori si sa ii eviti in pauza, iar daca totusi insista poti sa vorbesti cu diriginta despre comportamentul lor. Ea va vorbi cu ei sau cu parintii lor.Multe probleme, mai ales de comportament, se rezolva daca stiu si parintii.
Ai incredere asa sunt toti! Si mie in clasele anterioare faceau misto de mine.Si fara sa le fac nimic.Asa sunt ei se simt importanti. Dar trebuie sa le arati cine e sefa.Acum nu se mai ia nimeni de mine. Le-am aratat cine e sefa.Cred ca asta va functiona
Lasa-i nu-i baga in seama! Un om care stie sa se comporte nu face astfel de glume proaste! EI au o problema nu tu! Crede-ma si eu am foat in aceiasi situatie! Incearca sa-ti gasesti un drum al tau in viata si lasa-i sa spuna ce vor.Lumea nu va aprecia prostia lor! Daca vrei sa mai vb id meu e neamtu19vali! succes
dulc3'maria întreabă:
MariusDSarghe întreabă: