|

CRED CA AM BULIT-O!

Avem un profesor de muzica care are obiceiul sa vina turmental la ore. De data asta era chiar beat!

Si-a adus hidedea si a inceput sa cante iar noi am ras. Si apoi s-a infuriat foarte tare si a inceput sa urle la noi iar unul dintre colegii mei a ras mai "colorat" si mai comenta asa mai slabut. Profesorul l-a facut nesimtit si a urlat tare la el. Asa s-a infuriat de a luat vreo trei bucati de creta si a aruncat dupa el si apoi i-a spus elevului care a comentat (sa razi tu la mata si tactu asa! nesimtitule, porcule, nu stiu de ce te mai tin parintii tai acasa) si apoi s-a terminat ora. Profesorul respectiv era de serviciu pe hol si a urlat ca nebunu pe hol iar eu dupa ce am terminat de mancat am pornit sa ma duc la baie si mi-a trantit usa in fata si a zis sa raman acolo, iar eu am zis sa nu mai tina de usa ca nu s-a sunat si mai erau vreo 2 minute. Am impins tare de usa si a incercat sa trimita inapoi in clasa iar eu am trecut pe langa el si am zis (scuze expresia) F*T*TE! si apoi n-am mai zis nimic. El a zis; Ce ai zis? lasa nu'i bai! o sa-ti scad media la 9! apoi mi-am cerut scuze si a zis ca nu-l intereseaza. Inca nu m-a reclamat la directoare pentru ca am avut dupa aceea ora cu ea si s-a comportat normal. La ce sa astept si ce ar trebui sa fac? VA ROG! funda...

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Deci in primul rand mergeti TOTI din clasa si faceti plangere la directoare ca vine proful ala beat la scoala si daca nu se rezolva poti merge si la inspectorat.
Faza cu scazutul notei la puertare nu prea cred din moment ce nu te-a reclamat (cred ca era prea beat sa isi aminteasca) si oricum pana la nota 7 la purtare nu intra in comisie asa ca doar dirigintele/diriginta ta e de acord va putea sa iti scada nota la 9.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La fel zic şi eu. Mai bine vorbeşti tu îaninte cu directoarea. Şi-i spui tot ce-ai spus mai sus. Inclusiv ce-ai zis tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ii spune directoarel... apara-te (dar in absenta profesorului d muzica) si spune- directoarei ca a venit beat la ora a inceput sa va injure si ca uh nu l-ai injurat dar ca asa i s-a parut...De preferat: spune-i la directoare d profu d muzica inainte sa te spuna el p tinewinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Ai dreptate, dar nu cred ca o sa fie colegii de acord sa facem plangere si nici eu nu as vrea sa fac plangere ca si eu sunt vinovat pe de o parte ca l-am injurat! As vrea sa se uite totul da nu stiu ce o sa faca el?!?!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează