Mai p de o parte eu cred in astea pentru ca mieuna mi se potrivesc unele chestii, dar p de alta parte, privind religia noastra nu cred deoarece stim o data ce am murit nu inviem pana ce Iisus nu va veni a 2 oara p pamant... sper ca ti-am fost d folos...bafta!
Nu. am mai facut un test d-asta,iar la viata anterioara mi-a zis ca am fost barbat si ca lucram ca miner,iar acum am fost femeie,ba chiar si educatoare. Ce a fost in trecut,si va fi in viitor, a fost si vom vedea, nu e nevoie de X site-uri care sa ne zica de trecut sau sa prezica viitorul. :d
Nsh ce sa zic...adica mie imi zice ca am fost Marilyn Monroe...mi-e cam greu sa cred dar poate cine stie? suna destul de interesant sa fie Marily Monroe intr-o viata anterioara
Atentie! Acesta este un modul orinentativ si, sub nici o forma, nu inlocuieste o analiza individuala (profesionala). Analiza vietii anterioare: Se pare ca ai fost... femeie in ultima ta viata.
Te-ai nascut undeva in teritoriul modern din Panama in jurul anului 1250.
De profesie, ai fost spiter, chimist sau bucatar.Caracterul vietii anterioare :
Ai fost un lider de opinie sau poate negustor de vaza. Lectia vietii anterioare adusa in prezenta incarnare :
Datoria ta karmica este sa inveti ca daruind � vei dobandi. Activitatea de voluntariat iti poate fi de folos nu numai tie, dar si multor oameni care au nevoie de ajutorul tau.
Nu.
cornel întreabă:
doinitsaandronic întreabă: